Du har måske gæld flere steder, end du synes om. Gælden kan være oparbejdet over flere år og f.eks. bestå af billån, forbrugslån og en kassekredit. Du vil sandsynligvis kunne nikke genkendende til, at det er vanskeligt at holde styr på, hvor meget du skal betale til de forskellige kreditorer og hvornår. Kort sagt: det er svært at have overblik over dine lån.

Saml alle dine lån og få én faktura
Et samlelån kan være løsningen på dette problem, da det vil give dig et bedre overblik over din gæld. Din samlede gæld vil være uforandret, men ved at du samler al sin gæld i ét lån, vil du kun have én kreditor at forholde dig til. Dette betyder, at du hver måned kun vil få tilsendt én faktura i stedet for flere, og du slipper hermed for at skulle betale den ene faktura efter den anden.

Bank Norwegian – en nordisk bank i vækst

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007. Siden etableringen er det gået stærkt, og banken har i dag 1,4 millioner kunder fordelt på bankens fire markeder: Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Bank Norwegian begyndte sin virksomhed i Danmark i 2015. Banken har specialiseret sig i nogle få produkter, hvilket gør at banken tilbyder enkle produkter til konkurrencemæssige priser.

Bankens produkter er: lån, kreditkort og opsparingskonto.

Du kan læse mere om bankens produkter på vores hjemmeside.


For at lette besværet ved at betale din faktura manuelt kan du tilmelde samlelånet til Betalingsservice, og den månedlige faktura bliver så trukket fra din konto på forfaldsdatoen helt automatisk. Du slipper hermed for selv at skulle huske på at betale fakturaen. En anden fordel ved at samle dine lån er, at du i de fleste tilfælde vil skulle betale en lavere rente, end den du betaler i dag.

Sådan får du flere penge i hverdagen
En anden fordel ved at have samlelån frem for mange forskellige lån er, at du sparer de gebyrer, som er forbundet med det at have et lån og kreditkortgæld. Har du f.eks. syv kreditorer og betaler 50 kr. i månedligt gebyr på hvert lån, kan du ved at samle dine lån i ét spare 350 kr. pr. måned, hvilket vil beløbe sig til 4.200 kr. i løbet af et år. Ved at samle dine lån bliver dit rådighedsbeløb således større.

Med det beløb du sparer, kan du påbegynde en opsparing og få den opsparingskonto, du længe har ønsket dig. Du kan også begynde at spare op til de kommende julegaver, næste års sommerferie, bryllup, konfirmation eller andre større begivenheder.

Læs mere om Bank Norwegians opsparingskonto med en rente fra 0,70%

Hvordan ansøger du om et samlelån hos Bank Norwegian?
For at ansøge om et samlelån hos Bank Norwegian skal du indsende en ansøgning online via vores hjemmeside. Hvis din ansøgning bliver godkendt, indfrier vi din gæld hos dine kreditorer og overfører et eventuelt overskydende beløb til din NemKonto. Samlelånet er et annuitetslån, hvilket vil sige, at du betaler en fast månedlig ydelse. Du kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger. Du vælger selv, over hvor lang tid du vil tilbagebetale lånet, men den maksimale løbetid er 15 år.

Hvem kan ansøge om et samlelån?

- Bor i Danmark
- Har dansk CPR-nummer
- Er fyldt 23 år
- Ikke er registeret i RKI eller Debitorregisteret

I tillæg til de ovennævnte krav foretager Bank Norwegian et kredittjek af låneansøgeren.