Mange af os har realkreditlån og billån, som er en type lån, hvor man stiller sikkerhed i sin ejendom eller sin bil. Lån hvor man stiller sikkerhed, er ofte optaget i situationer, hvor man har vidst, at der kom til at være et lånebehov.

Men der kan også opstå et lånebehov her og nu, hvis man pludselig får en uforudset udgift. Dette kan f.eks. være hvis bilen skal på værksted, eller hvis man skal betale en dyr tandlægeregning.

Flere og flere oplever også at stå i et samlivsbrud, som ikke bare er en udfordring på det personlige plan, men også hurtigt kan blive en økonomisk udfordring. Lige pludselig står du i en situation, hvor du har brug for penge her og nu til eksempelvis nye møbler og depositum til den lejlighed, hvor du skal flytte ind sammen med dine børn.

Bank Norwegian – en nordisk bank i vækst

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007. Siden etableringen er det gået stærkt, og banken har i dag 1,4 millioner kunder fordelt på bankens fire markeder: Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Bank Norwegian begyndte sin virksomhed i Danmark i 2015. Banken har specialiseret sig i nogle få produkter, hvilket gør at banken tilbyder enkle produkter til konkurrencemæssige priser.

Bankens produkter er: lån, kreditkort og opsparingskonto.

Du kan læse mere om bankens produkter på vores hjemmeside.


Hvem er det, der optager et forbrugslån?
Forestillingen om, at det bare er én bestemt type, der optager forbrugslån er forkert. Det er langt fra kun dem med lav indkomst eller dårlig økonomi, der optager et forbrugslån.

Dem der typisk optager et forbrugslån, er personer som skal betale en uforudset udgift som beskrevet herover.

Andre situationer, hvor man kan få brug for at optage et lån, kan være hvis din daglige bank, ikke ønsker at forhøje dit nuværende boliglån. For hvad gør du så, hvis du har brug for at udskifte taget på huset? Andre ansøger, fordi de har brug for lånet umiddelbart, eller fordi de ikke ønsker besværet ved den lange behandlingstid og fremmøde i deres daglige bank.

Hvad kan Bank Norwegian tilbyde mig som kunde i banken?

  • En enkel og online låneproces
  • Lånet bliver udbetalt til din NemKonto
  • Via netbanken og Bank Norwegian appen kan du enkelt holde overblik over lånet, og se dine indbetalinger, nedbetalingsplan, fakturaer og tilmelde lånet til Betalingsservice
  • Du kan foretage ekstra indbetalinger på lånet og at indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger
  • Du kan ansøge om betalingsfrie måneder

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Bank Norwegian?
Du ansøger om et lån hos Bank Norwegian ved at indsende en online ansøgning via vores hjemmeside www.banknorwegian.dk. Du underskriver ansøgningen med dit NemID, og bliver din ansøgning godkendt, udbetaler banken lånet til din NemKonto i løbet af få dage.

De grundlæggende krav for at blive godkendt til et lån hos Bank Norwegian er, at du:

· Bor i Danmark

· Har dansk CPR-nummer

· Er fyldt 23 år

· Ikke er registeret i RKI eller debitorregisteret

I tillæg til de ovennævnte krav, foretager Bank Norwegian et kredittjek af låneansøgeren.


Ansøg om et lån hos Bank Norwegian her.