På tide at begynde at spare op? Opret en opsparingskonto gratis og få en af markedets bedste renter

Der er klare fordele ved at have en opsparingskonto  hos Bank Norwegian: Det er gratis, kontoen er uden binding, og du får en god rente

Drømmene kan være store som små. Om alt fra en ny bil eller drømmeferien, til julegaver eller en lille weekendtur.  

Vi har alle drømme, og du går sikkert selv med en i hovedet lige nu. Men uanset hvad det er, du går og drømmer om, skal du lægge penge til side for at kunne realisere det.

Få mest muligt ud af dine penge
En opsparingskonto vil ofte være den bedste løsning, når du vil spare penge op, da du får et overblik over dine opsparede penge. Samtidig kan du med fordel vælge en bank, der tilbyder en god rente på kontoen.

Med en indskudsrente på hele 0,70 % på beløb op til 1.500.000 kr., får du med en opsparingskonto hos Bank Norwegian en af markedets bedste renter. På den måde får du mest muligt ud af de penge, du sætter til side.

Bank Norwegian – en nordisk bank i vækst

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007. Siden etableringen er det gået stærkt, og banken har i dag 1,4 millioner kunder fordelt på bankens fire markeder: Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Bank Norwegian begyndte sin virksomhed i Danmark i 2015. Banken har specialiseret sig i nogle få produkter, hvilket gør at banken tilbyder enkle produkter til konkurrencemæssige priser.

Bankens produkter er: lån, kreditkort og opsparingskonto.

Du kan læse mere om bankens produkter på vores hjemmeside.


Opsparingskontoen er gratis at oprette, og der er ingen bindingstid på kontoen. Du kan dermed holde kontoen aktiv efter dine egne behov.

En opsparingskonto der er nem at overskue 
Opsparingskontoen er internetbaseret, og alle tjenester er samlet på ét sted. Du indsender ansøgningen via Bank Norwegians hjemmeside, og det er også her, du efterfølgende styrer aktiviteterne på din konto. Banken har også en app, hvor du enkelt kan tjekke dine

kontobevægelser samt lave overførsler til din NemKonto. Det er således nemt at have overblik over kontoen.

Dine penge er i sikkerhed 
Bank Norwegian er medlem af Bankernes Sikringsfond i Norge. Dette betyder, at dit indskud på din opsparingskonto er beskyttet efter de gældende retningslinjer for indskydergarantien, som fastsættes af EU. Dækningen er dermed den samme, som du får i en dansk bank. Bank Norwegian er noteret på børsen i Oslo. Således kan du være sikker på, at dine penge er i sikre hænder.

Læs mere om en opsparingskonto hos Bank Norwegian.

Sådan ansøger du om en opsparingskonto 
For at ansøge om en opsparingskonto hos Bank Norwegian, skal du indsende en ansøgning via hjemmesiden.

Du underskriver ansøgningen med dit NemID, hvorefter din ansøgning skal godkendes. Når din ansøgning er godkendt, vil du modtage en bekræftelse via e-mail.  

Herefter er du klar til at starte din opsparing, så du kan leve dine store og små drømme ud i livet.

De grundlæggende krav for at blive godkendt til et lån hos Bank Norwegian er, at du:

· Bor i Danmark

· Har dansk CPR-nummer

· Er fyldt 23 år

· Ikke er registeret i RKI eller debitorregisteret

I tillæg til de ovennævnte krav, foretager Bank Norwegian et kredittjek af låneansøgeren.


Ansøg om et lån hos Bank Norwegian her.