Endnu en dramatisk Champions League-uge er i gang, hvor anden runde af semifinalerne bliver spillet. Onsdag aften tager et sprudlende Ajax-hold i mod Tottenham på hjemmebane, og der er vilde odds at hente på kampen.

Ajax har en 1-0 føring med fra første opgør og må på hjemmebane siges at være favoritter. Tror du på, at hollænderne kan slå Spurs, får du pengene hele 9 gange igen.

Tror du omvendt på, at Tottenham kan hive sig selv op ved hårrødderne efter en skuffende indsats i den første semifinale, får du vilde odds på 15.0.

Det må siges at være helt voldsomme odds i en kamp, der kan tippe begge veje - og absolut intet er endnu afgjort.  

Du kan spille op til 100 kroner på de vilde odds hos Betfair, og gevinsten udbetales på attraktive bonusvilkår.

Ajax har overrasket alle ved både at slå Real Madrid og Juventus ud af Champions League, og hvis de fortsætter deres flotte og uimponerede spillestil, er det ikke dumt at tro på en Ajax-sejr til odds 9.0

Omvendt har de tidligere i turneringen sluttet af på udebane, hvilket måske kan spille ind - kan de løfte sig og sende Spurs ud af turneringen? Et Spurs-hold som i dén grad har noget at bevise efter den noget tamme præstation i første kamp, og man skal aldrig afskrive Tottenham - og så er 15 gange pengene igen absolut også værd at tage med.

Det er to af Europas mest angrebslystne hold, der tørner sammen, og mon ikke vi kan se frem til et brag af en kamp onsdag aften, når det bliver afgjort, hvem der ryger direkte videre til Champions League-finalen?

Og hvorfor ikke gøre det hele lidt mere spændende med et bet på et af holdene, når der så høje odds på begge sider?

Læs mere på Betfair.