ANNONCE:

Der venter herrelandsholdet en uhyre vigtig kamp, hvor man skal jagte sejren efter det kun blev til fire point mod Gibraltar og Georgien tilbage i september. Det spidser til i Gruppe D, hvor både Irland og Schweiz for alvor truer Danmark i kampen om de to pladser til EM i 2020. Der resterer i alt tre kampe for Danmark.

Landsholdet indtager lige nu en andenplads i Gruppe D med 9 point, men schweizerne har en kamp i hånden og kan med en uafgjort mod Danmark selv afgøre deres EM-skæbne i de resterende kampe. Irland fører gruppen med 11 point og skal jagte point mod Georgien på lørdag. Foruden Georgien mangler Irland stadig at møde Schweiz og Danmark.

Spil med her.

Et uafgjort resultat mod Schweiz betyder at Danmark ikke selv kan afgøre det selvom vi får 6 point mod Irland og Gibraltar i de to sidste kampe. Derfor vil Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson sætte alle sejl ind for at vinde i Parken. Men danskerne imponerede ikke i sidste gruppekamp mod Georgien (0-0) og ifølge Åge Hareide manglede der energi og intensitet i kampen. Den indbyrdes form mod vores konkurrenter fra Irland og Schweiz var heller ikke prangende. Det er blevet til to uafgjorte, hvor specielt kampen mod Schweiz må tilskrives en stor portion held, da Danmark kom på 3-3 i de døende minutter efter at have været bagud med 3-0 indtil det 84 minut. 

Danmark har dog stadig ikke tabt i ordinær spilletid under Hareide, men bedømt på de seneste præstationer kan det måske snart være fortid. Alligevel er de danske drenge stadig favoritter på odds-markedet, hvor du får odds 2.4 for en dansk sejr på Betfairs Spillebørs

Hvem starter i angrebet?
Landstræneren har udtalt, at han kun er usikker på en enkelt position på banen og dermed er startelleveren næsten på plads. Det var tydeligt i 3-3 kampen, at Schweiz havde svært ved at dæmme op for høje bolde i feltet til de hovedstødsstærke danskere. Schweiz har svært ved at håndtere indlæg fra siderne, derfor giver det mening hvis Åge Hareide satser på noget tyngde oppe foran. Det kan tænkes man ser en lignende taktik som den mod Polen i Parken i 2017. Her havde danskerne stor succes med at sparke lange bolde op til Andreas Cornelius, som også er udtaget til denne kamp. 

Det er ikke utænkeligt med et lignende scenarie mod Schweiz på lørdag. Om det giver plads til både Yussuf Poulsen og Andreas Cornelius er uvist, men begge er gode bud på målscorere i kampen. På Betfairs Sportsbook får du odds 8 på en af de to angribere scorer det første mål. 

Christian Gytkjær må også banke på til en startplads efter han har scoret 7 mål i 9 kampe for polske Lech Poznan, ligesom Kasper Dolberg også er i spil. Men Åge Hareide har vist, at han først og fremmest er en pragmatiker og jeg vil ikke blive overrasket, hvis han satser på hovedstødsstærke spillere oppe foran. Noget som hverken er Dolberg eller Gytkjærs spidskompetencer. Gytkjær har også førhen scoret som både starter og indskifter, og hvis han scorer når som helst i kampen får man odds 3.6 på Betfairs Sportsbook. Christian Gytkjær scorede senest 2 mål mod Gibraltar i 6-0 sejren. 

Det bliver en målrig affære
Når Danmark skal frem over stepperne på lørdag efterlader det uden tvivl noget bagrum, som Schweiz vil forsøge at udnytte på deres omstillinger. Desuden så vi i 3-3 kampen, hvordan både Danmark og Schweiz åbnede op i begge ender og et spil på Over 2.5 Mål til odds 2.4 på Betfairs Spillebørs er bare attraktivt. 

Der er ingen skader eller karantæner i den danske lejr, mens schweizerne mangler Liverpoolspilleren Xherdan Shaqiri. Til gengæld er profilerne Granit Xhaka og Yann Sommer klarmeldt til kampen for Schweiz. 

Det bliver en intens kamp hvor Danmark for alvor skal gøre sig umage for at vinde. I den omvendte kamp var Danmark decideret heldige med at få uafgjort og profiler som Christian Eriksen, Yussuf Poulsen og Thomas Delaney skal for alvor steppe op og forbedre deres spil, hvis Danmark skal have de 3 point på lørdag. Pointdeling er heller ikke helt usandsynlig og her får du odds 3.3 på Betfairs Spillebørs

Sansynlighed for en sejr til Danmark
null

Tilbud til nye spillere på Spillebørsen
Som ny kunde hos Betfair får man lige nu et risikofrit spil på op til 550 kr. til kampen på lørdag.