Der er lagt op til et BRAG af en kamp, når de to engelske hold mødes i Madrid, og vil du gerne have tage spændingen et niveau op, har Betfair fantastiske odds på storkampen!

En sejr til Liverpool giver dig vilde odds 8.

Tror du mere på Christian Eriksens Tottenham, får du pengene voldsomme 16 gange igen.

Revanche for begge hold
Den danske kæmpestjerne Christian Eriksen spiller en stor rolle på det Tottenham-mandskab, der har overrasket alt og alle ved at nå hele vejen til finalen. Men kan Eriksen og co. vinde over Liverpool, der med Mohamed Salah, Sadio Mané og Virgil van Dijk i spidsen har vist storspil gennem det meste af sæsonen?

Liverpools storspil har dog ikke ført sølvtøj med sig indtil videre. Manager Jürgen Klopps mandskab var usandsynligt tæt at vinde Premier League for første gange i mange år, men måtte se sig slået på stregen af Manchester City.

Tottenham lå længe til tredjepladsen, men måtte tage til takke med en fjerdeplads og dermed ingen medaljer. De to hold har derfor begge noget at revanchere, og satser benhårdt på at tage trofæet med de store ører!

Spil med hos Betfair
Det gælder pokalen i verdens fineste klubturnering, når det lørdag kl. 21:00 går løs på Wanda Metropolitano i Madrid.

Du kan spille op til 100 kroner på de vilde odds hos Betfair.

Uanset om du hælder til en Tottenham-sejr og Christian Eriksen-triumf eller en sejr til favoritterne fra Liverpool, kan du hente fantastiske odds på kampen hos Betfair.

Læs mere på Betfair.