ANNONCE:

På tirsdag skydes gruppespillet i Champions League igang når Liverpool gæster Napoli.  De forsvarende Champions League-vindere fra Liverpool skal til syditalien, hvor der venter dem en svær kamp. Både Napoli og Liverpool må betegnes som gruppefavoritter og har derfor ingen interesse i at satse for meget. 

Spil med her.

Sidste år var de to hold også i samme gruppe, som bød på en 1-0 sejr til hvert hold over to kampe. Napoli har kun tabt en kamp i indeværende sæson, mens Liverpool har vundet samtlige kampe. På trods af begge hold har scoret mange mål i deres repsketive ligaer vil begge trænere være tilfredse med det ene point. Derfor er der værdi i at spille på få mål. 

Betfairs Spillebørs får du lige nu odds 2.24 på under 2.5 mål i kampen. Hvis det er uafgjort ved halvleg, får du pengene 2.38 igen. Kun på Spillebørsen. 

Hvad er Spillebørsen?
Betfairs Spillebørs er verdens største sportsspillebørs. Den følger modellen på Børsen, men udskifter aktiehandlen med spilleodds på begivenheder i sportens, politikkens og underholdningens verden. 

På ethvert spillemarked er der to sider af spillet. På den ene side er der dem, der mener, at en begivenhed vil ske (købere), og på den anden side dem, der mener, at den ikke sker (sælgere).  

Købere og sælgere får spil "matchet", så længe de bliver enige om en pris (odds) på, at begivenheden sker eller ikke sker.  

Prøv Spillebørsen risikofrit   
Nye spillere kan prøve Spillebørsen risikofrit for 550kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.