ANNONCE:

På søndag vil alverdens fodboldfans sidde foran skærmen for at se et af de største rivalopgør i verdens stærkeste liga – og du får her alletiders mulighed for at give kampen lidt ekstra krydderi!

Det er to af Premier Leagues største rivaler, som tørner sammen på søndag. Her tager Arsenal imod Tottenham i det traditionsrige lokalopgør mellem de to store klubber i det nordlige London.

Mere end bare æren på spil
Arsenal har forstærket sig markant i sommerens transfervindue, og har fået blandt andre Nicolas Pépé og den tidligere Chelsea-stjerne David Luiz på holdet. Det har givet dem en hæderlig start på Premier League-sæsonen med to sejre og et nederlag i de første tre kampe, og de indtager inden søndagens storkamp tredjepladsen i tabellen.

I Tottenham har de trods sommerens mange spekulationer stadig den danske stjernespiller Christian Eriksen i truppen, men med danskeren placeret på bænken har de haft en mere blandet sæsonstart. Det er blevet til en sejr, et nederlag og en uafgjort – men sidstnævnte var mod de forsvarende mestre fra Manchester City, så Spurs har vist, at de har niveauet til at spille op mod selv de bedste hold i Premier League.

Tottenham kan med en sejr overhale ærkerivalerne og fortsætte de seneste sæsoners tendens, hvor de har ligget over Arsenal i tabellen. Det vil de for alt i verden undgå hos The Gunners, så hvis ikke æren og dominansen over det nordlige London var nok, er der også vigtige point og placeringer at kæmpe om!

Vilde odds med X som favoritter!
Hvis du er klar på at tilføje lidt spænding til det i forvejen voldsomt interessante opgør, kan du lægge et spil hos Betfair, og få nogle vilde odds på opgøret!
 

Fortsætter Arsenal den gode sæsonstart, kan du få dine penge hele X gange igen.

Tror du i stedet, at Christian Eriksens Tottenham trækker det længste strå i det klassiske North London Derby, få du vanvittige odds X på en sejr til gæsterne.

Så sæt dit spil på kampen hos Betfair, hvor der er vilde odds at hente på begge hold. 

Læs mere på Betfair.

Foto: Denilo Vieira/Unsplash