Finalen står mellem de forsvarende pokalmestre fra Brøndby og ulvene fra FC Midtjylland – to hold, der for andet år i træk kæmper om det samme trofæ.

Mener du at vide, hvem der vinder pokaltitlen, er der VILDE odds at hente hos Betfair.

Ser du FC Midtjylland som favoritter, kan du se frem til at få pengene hele 8 gange igen!

Hælder du mere til, at Brøndby for andet år i træk tager pokalen, får du vanvittige odds 13 på en sejr til de forsvarende pokalmestre.

Du kan spille op til 100 kroner på de vilde odds hos Betfair, og gevinsten udbetales på attraktive bonusvilkår.

Det bliver et brag af en finale!
Sidste år var det danmarksmesterskabet, der blev duelleret om, og det endte med at lande på den jyske hede.

I år har FC Midtjylland måtte se FC København løbe med mesterskabet, men træner Kenneth Andersens tropper fik en fantastisk generalprøve med en storsejr på 4-0 over netop FC København.

Brøndby har haft en svingende sæson, og de blå-gule har ikke kunne følge op på sidste sæsons præstationer i ligaen. Men også Drengene fra Vestegnen fik den bedst tænkelige optakt til pokalfinalen med en sejr over FC Nordsjælland i seneste Superliga-runde.

Det er derfor to hold med selvtilliden i orden, der tørner sammen til et BRAG af en pokalfinale. Det er sæsonens sidste chance for sølvtøj for begge hold, der vil være topmotiverede, når det går løs fredag kl. 17:00.

Så tror du FC Midtjylland vinder pokalturneringen for første gang i klubbens historie, eller bliver det i stedet Brøndby, der får revanche for sidste sæsons skuffelse i Superligaen?

Så hop ind på Betfair, og sæt et spil på de vilde odds til kampen.

Læs mere på Betfair.