ANNONCE:

Liverpool fører Premier League med 5 point ned til Manchester City og går ind til kampen som favoritter mod et Chelsea hold, der er faldet en smule i kadence sammenlignet med de sidste par sæsoner. Liverpool tabte i tirsdags 2-0 til Napoli, mens Chelsea skuffede hjemme mod Valencia, hvor de tabte 0-1. 

Tidligere på sommeren havde Chelsea faktisk held med at spille nogenlunde op med Liverpool i Super Cupen i Istanbul, hvor kampen endte 1-1 i ordinær tid, i en meget lige kamp. Her stillede Frank Lampard op med en kompakt midtbane, som holdte Liverpool i skak det meste af kampen. Det vil han nok forsøge igen, men Lampard mangler muligvis stadig Ngolo Kante, som først lige er vendt tilbage til træningsbanen. 

Chelsea har indtil videre indkasseret mål i samtlige Premier League opgør og vi forventer de indkasserer mindst ét mål igen på søndag. Chelsea har dog vist de også kan score mål og lavede 6 af slagsen i sidste runde, hvor Tammy Abraham var en af Chelseas helt store oplevelser og scorede hattrick mod Wolverhampton. Hvis Tammy scorer når som helst giver Betfair dig odds 2.7 og odds 12 for mindst 2 mål. 

På Sportsbooken præsenterer Betfair et nyt tiltag hvor du kan kombinere flere udfald på samme kamp. Det kaldes ”Samme Kamp Multispil” og findes på Betfairs Sportsbook. 

Eksempelvis kan du få pengene 26 gange, hvis Liverpool vinder, holder buret rent og både Salah og Firmino scorer mål. I samme kategori kan man spille på Liverpool sejr og mål af Firmino i første halvleg til odds 8. 

Prøv Spillebørsen risikofrit    
Nye spillere kan prøve Spillebørsen risikofrit for 550kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.