Skulle nogen være i tvivl om, hvem der lige nu er verdens bedste fodboldspiller, så så de ikke den første semifinale mellem Barca og Liverpool i onsdags. Her demonstrerede Messi igen sine nærmest overnaturlige evner på en fodboldbane, da han cementerede Barcelonas 3-0-sejr over et ellers bedre spillende Liverpoolhold.

Og med en 3-0 sejr i bagagen er det nærmest umuligt at tænke sig, at FC Barcelona ikke skulle gå videre videre til finalen. Spiller du alligevel på dette, får du pengene hele 4 gange igen.

Kommer Messi og Suarez ikke til at score et eneste mål?
I onsdags var det Messi mod Liverpool, og med den form han ligger for dagen i øjeblikket, kommer han nok til at score i hvert fald et enkelt mål. Skulle det ske, skal Liverpool score fem mål for at gå videre.

Så ikke alene skal Liverpool op at score mindst tre mål mod et stærkt spillende Barcelona-forsvar, mens de i den anden skal lukke helt af for, at Messi, Suarez og alle de andre får lukket et eneste mål ind. Det virker umiddelbart usandsynligt. 

Du kan spille op til 100 kroner på de vilde odds hos Betfair, og gevinsten udbetales på attraktive bonusvilkår.

Fodbold-eksperter verden over har allerede afskrevet Liverpool i at gå videre fra semifinalen, og det må siges at være noget af en mundfuld, de står overfor på Anfield tirsdag aften.

Lad os bare konstatere, at man skal være en hardcore Liverpool fans, mens månen, stjernerne og solen skal stå helt rigtigt, hvis ikke Barcelona går videre.

Giganternes kamp
Sætter du pengene på Messi og Barcelona, så er 4.0 absolut ikke dumme odds.

Men selv om de fleste måske allerede har afskrevet Liverpool i Champions League, betyder det absolut ikke, at vi får en kedelig kamp tirsdag aften. For Liverpool vil uden tvivl kæmpe til sidste mand og om ikke andet gå ned med æren i behold.

Så vi kan uden tvivl se frem til et kanonbrag, hvor du lige kan krydre det hele med lidt ekstra spænding med et pænt sikkert bet på Barcelona.

Læs mere på Betfair.