Vil du tilføje lidt ekstra spænding til kampen, er der fremragende odds at hente hos Betfair!

Hvis du tror, at Chelsea tager sejren, får du vanvittige 10 gange pengene igen på the Blues.

Tror du i stedet, at Arsenal hæver trofæet, får du vilde odds 12 på en sejr til the Gunners!

Du kan spille op til 100 kroner på de vilde odds hos Betfair, og gevinsten udbetales på attraktive bonusvilkår.

Lokalopgør i Aserbajdsjan
Det er to London-klubber, der står overfor hinanden, når det onsdag aften kl. 21:00 går løs på Baku Olympic Stadium i Aserbajdsjans hovedstad.

Den danske landsholdsspiller Andreas 'AC' Christensen er med hos Chelsea, der derudover kommer med store navne som den foreløbige Europa League-topscorer Olivier Giroud, Willian og stjernen over dem alle - den belgiske kreatør Eden Hazard.

Arsenal må undvære en af holdet store profiler i Henrikh Mkhitaryan, men kommer alligevel til Baku med en skræmmende offensiv bestående af blandt andre Mesut Özil, Alexandre Lacazette og ikke mindst Pierre-Emerick Aubameyang.

Det er samtidig Arsenals sidste chance for at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, da de missede top 4 i Premier League, hvor Chelsea tog sig af tredjepladsen.

De to hold har mødtes to gange i den hjemlige liga i denne sæson, hvor det er blevet til en sejr til hver - begge gange til hjemmeholdet.

Men nu står mødet på neutral grund, hvor begge mandskaber vil give hinanden kamp til stregen i håbet om at kunne hæve det prestigefyldte trofæ.

Så tror du, at Chelsea tager sejren og får hængt guldmedaljerne om halsen, eller bliver det i stedet Arsenal, som redder sæsonen med en pokal og adgang til Champions League?

Så sæt dit spil på kampen hos Betfair, hvor der er vilde odds at hente på begge hold.

Læs mere på Betfair.