ANNONCE:

Spanierne har haft en svingende sæsonstart i den hjemlige liga, hvor det er blevet til nederlag mod Athletic Bilbao og Granada. I første gruppekamp af Champion League spillede Barcelona 0-0 mod Borussia Dortmund.

Spil med her.

Inter har derimod vist forrygende form i Serie A og indtager førstepladsen med maximum-point efter 6 kampe. I Champions League måtte de dog nøjes med uafgjort hjemme mod Slavia Prag. Italienerne vil være tilfredse med det ene point og vil sandsynligvis have en defensiv tilgang til kampen. 

Med Barcelonas nuværende form og en tvivlsom Lionel Messi, kan det nemt vise sig at blive et målfattigt opgør. 

Derfor anbefaler vi Under 2.5 Mål i kampen. Du kan købe spillet på Betfairs Spillebørs til odds 2.4.

Sådan placerer du et købespil 
I en nøddeskal: Placering af et købespil er den traditionelle form for spil - du mener, at en begivenhed sker og spiller på, at det sker til de odds, du accepterer. 

Hvordan fungerer det? Hvis du er køber på et Betfair-marked, er det priserne i den blå kolonne, du er interesseret i. Priserne i blåt er blevet tilbudt af sælgere, mens dem i lyserødt er priser efterspurgt af købere. 

Lad os sige, du spiller på Barcelona - Inter. Hvis du beslutter dig for, at det er Barcelona, du vil spille på, skal du blot klikke på prisen ud for Barcelona i den blå kolonne, vælge din indsats og trykke på knappen, som behandler spillet. 

Når du afgiver et tilbud på et spil, kan det enten blive unmatchet, delvis matchet eller fuldt ud matchet. Hvis du tager den pris, der vises på skærmen, vil du blive matchet i de fleste tilfælde. Markeder ændrer sig dog løbende, så du må ikke tro, at du er matchet – hold altid øje med din spillekupon for at bekræfte, at du er matchet.

Hvis du ikke er helt tilfreds med prisen på tilbuddet, kan du anmode om et bedre.  Klik på samme pris i den blå kolonne som før, men tilbyd et højere, f.eks. 2.6 i stedet for 2.5, og vælg din indsats igen. Så handler det blot om at vente og se, om en sælger er parat til at matche dit spil til den højere pris.