Du kender det: huset er et kæmpe rod, og intet er til at finde. Heldigvis kan du gøre noget ved det. Og så bagefter nyde synet og følelsen af orden og overblik.

Du har sikkert også prøvet at kigge i din pung eller taske og bare se rabatkort ligge og flyde. Pap- og plastikkort, som udover at være et rodende ubehag for øjet også er ret så skadelige for miljøet.

Og som du i øvrigt ofte glemmer at finde frem, når du endelig skal huske at bruge dem.

Men det er svært at rydde op i pungen uden også at miste de rabatter, som de mange medlemskort giver adgang til. Så rod i pungen er noget, du bare har været nødt til at acceptere.

Samler dine medlemskort

Indtil nu! For nu er der kommet en nem løsning, der både hjælper din ordenssans og miljøet - og faktisk også din pengepung.

cashbackAPP er navnet på den nye app, der samler alle rabat- og medlemsordninger nemt og simpelt på din telefon. 

Med cashbackAPP har du derfor altid styr på dine rabataftaler, og nyder godt af rabatterne hver gang, du betaler hos en af cashbackAPPs mange partnere.

Og pengene kan oven i købet sættes direkte ind på din bankkonto.

Ingen fare for at misse rabatterne

Det betyder, at du sparer penge op på din cashbackAPP-konto, hver gang du handler i en af de mange butikker, kæder og onlinepartnere, som er tilmeldt cashbackAPPs loyalitetsprogram.

Du skal bare registrere dig i appen og tilknytte dit Dankort, så registrerer appen selv, når du bruger penge et sted, hvor du kan få rabat.

Læs mere, og download appen her.

Derfor slipper du for at have masser af rabatkort liggende i pungen eller i tasken.

Du skal dermed heller ikke frygte at miste dine kort, eller måske glemme at bruge det. Alt foregår automatisk, og du skal bare hæve pengene.

Ud over at sikre orden i pungen eller tasken gør du samtidig en god gerning for miljøet, der absolut ikke har godt af de mange plastik- og papkort, som butikkerne ynder at dele ud til sine medlemmer.

Så bliver det ikke nemmere at hjælpe både miljøet, din ordenssans – og din pengepung.

Se den korte film om, hvordan cashbackAPP fungerer herunder.

7 facts om cashbackAPP

· Bag cashbackAPP står det danske selskab Cashbackpoint Nordic ApS.

· cashbackAPP er Danmarks nemmeste loyalitetskoncept, der belønner dig som kunde, når du handler hos fysiske butikker og webshops tilmeldt programmet.

· Du skal registrere et eller flere af dine egne betalingskort, når du tilmelder dig, så du er sikker på at få dine cashback belønninger hos alle deltagende fysiske butikker og webshops. 

· Det er gratis at tilmelde dig cashbackAPP, og få cashback belønninger hver gang du handler i de mange fysiske butikker og webshops, der er tilknyttet.

· Du kan hele tiden følge med i hvilke fysiske butikker og webshops, som er med i programmet. Og der kommer hele tiden nye til.  

· Nogle butikker og webshops har valgt at give dig en højere cashback-belønning på særlige dage, eller tidspunkter på dagen, så husk altid at holde øje med særlige cashback belønninger. 

· Hver gang du handler hos en deltagende fysisk butik eller webshop, som er tilknyttet cashbackAPP, får du cashback belønninger. Minimum 1% cashback, og i mange tilfælde helt op til 30% cashback.