Lønnen tikker ind, og du står endnu engang overfor det store dilemma: skal pengene bruges eller spares op? 

De to ting har altid været adskilt, og du har måtte give afkald på det ene for at kunne gøre det andet. 

Men sådan er det ikke længere! 

Du kan spare op, når du køber ind 
Nu er det nemlig blevet muligt at spare penge op, hver gang du shopper. Det kan du med den nye danske app cashbackAPP, der giver dig rabatter hos en lang række butikker og onlineshops, og sætter rabatten direkte ind på en konto i appen.  

Det eneste du skal gøre er at registrere dit betalingskort i cashbackAPP. Så registrerer appen det helt automatisk, hver gang du bruger penge hos en af de mange butikker, kæder og onlinepartnere, som er tilmeldt cashbackAPPs loyalitetsprogram.

Din telefon er din opsparing 
Ved at samle alle rabataftaler og medlemsordninger i en app, slipper du samtidig for at skulle gå rundt på de mange pap- og plastikkort, som de forskellige butikker ofte deler ud til sine medlemmer. 

Du skal i stedet bare svinge dit Dankort, så sættes pengene ind på din cashbackAPP-konto. På den måde kan du have en opsparing på telefonen, som bliver større efterhånden som du sparer penge i butikkerne. 

Så kan du bare lade kontoen vokse i takt med, at du shopper. Og du kan nemt trække pengene ud, når du har brug for dem – eller bare har lyst til lidt selvforkælelse. 

Det kan hurtigt løbe op 
Hvis du køber stort ind, kan din lille opsparingskonto hurtigt vokse sig stor. Booker du eksempelvis hoteller eller køber rejser hos en af cashbackAPPs partnere, kan der nemlig blive sat ganske store beløb ind på kontoen. 

Mindre køb heldigvis kan også gøre det, hvis du gerne vil have kontoen til at bugne. Du kan spare pengene op lige så længe, du har lyst.  

Det eneste det kræver er, at du shopper hos cashbackAPPs samarbejdspartnere.

Læs mere, og hent cashbackAPP her.

Så bliver det ikke nemmere, at spare penge op. 

Se den korte film om, hvordan cashbackAPP fungerer herunder.

7 facts om cashbackAPP

· Bag cashbackAPP står det danske selskab Cashbackpoint Nordic ApS.

· cashbackAPP er Danmarks nemmeste loyalitetskoncept, der belønner dig som kunde, når du handler hos fysiske butikker og webshops tilmeldt programmet.

· Du skal registrere et eller flere af dine egne betalingskort, når du tilmelder dig, så du er sikker på at få dine cashback belønninger hos alle deltagende fysiske butikker og webshops. 

· Det er gratis at tilmelde dig cashbackAPP, og få cashback belønninger hver gang du handler i de mange fysiske butikker og webshops, der er tilknyttet.

· Du kan hele tiden følge med i hvilke fysiske butikker og webshops, som er med i programmet. Og der kommer hele tiden nye til.  

· Nogle butikker og webshops har valgt at give dig en højere cashback-belønning på særlige dage, eller tidspunkter på dagen, så husk altid at holde øje med særlige cashback belønninger. 

· Hver gang du handler hos en deltagende fysisk butik eller webshop, som er tilknyttet cashbackAPP, får du cashback belønninger. Minimum 1% cashback, og i mange tilfælde helt op til 30% cashback.