Har du også åbnet din mail for nylig, og set nyhedsbrev efter nyhedsbrev ligge i indbakken? Fra alle de mange foreninger og medlemsklubber du har tilmeldt dig, for at kunne få rabat når du handler. 

For at få rabatter skal du ofte tilmelde dig en masse forskellige medlemsordninger, og der dukker hele tiden nye op hos de danske butikker.  

Nogle gange skal du endda være med i interesseorganisation eller en fagforening, for at kunne få bestemte rabatter.  

Men nu er der kommet en løsning, der sikrer dig alle rabatterne gennem kun et enkelt medlemskab. 

Én app til alle rabatter  
Navnet på den løsning er cashbackAPP – en ny dansk app, der gennem samarbejdsaftaler med en lang række butikker og webshops giver dig rabat når du shopper – og det hele foregår via dit Dankort. 

cashbackAPP sørger for at lave aftalerne, så du ikke behøver tilmelde dig en masse foreninger og medlemsordninger for at få rabat når du handler. Du skal kun registrere dig hos cashbackAPP, så er du klar til at hente dine rabatter. 

Det hele er samlet i appen 
cashbackAPP fungere ved, at du tilknytter dit Dankort til din profil i appen. Herefter registrerer cashbackAPP selv, hver gang du bruger penge hos en af de butikker eller webshops, der er med i cashbackAPPs loyalitetsprogram.

Så slipper du for at skulle holde styre på, hvilke steder du kan bruge bestemte medlemsordninger- og rabatter. Appen klarer det hele for dig. 

Endnu flere fordele 
Og du får mere ud af cashbackAPP, end bare en masse rabatter. Du slipper nemlig også for at skulle gå rundt med en masse rabat- og medlemskort, som du skal huske at vise, hver gang du shopper.

Læs mere, og hent cashbackAPP her.

Desuden kan du lade cashbackAPP blive en lille opsparingskonto. Rabatten bliver sat ind på en konto på appen, som kun blive større efterhånden, som du handler.

Du skal derfor bare bruge dit registrerede Dankort, så bliver rabatten sat ind på din cashbackAPP-konto helt af sig selv. Så kan du hæve pengene, når du har lyst eller har brug for dem.

Se den korte film om, hvordan cashbackAPP fungerer herunder.

7 facts om cashbackAPP

· Bag cashbackAPP står det danske selskab Cashbackpoint Nordic ApS.

· cashbackAPP er Danmarks nemmeste loyalitetskoncept, der belønner dig som kunde, når du handler hos fysiske butikker og webshops tilmeldt programmet.

· Du skal registrere et eller flere af dine egne betalingskort, når du tilmelder dig, så du er sikker på at få dine cashback belønninger hos alle deltagende fysiske butikker og webshops. 

· Det er gratis at tilmelde dig cashbackAPP, og få cashback belønninger hver gang du handler i de mange fysiske butikker og webshops, der er tilknyttet.

· Du kan hele tiden følge med i hvilke fysiske butikker og webshops, som er med i programmet. Og der kommer hele tiden nye til.  

· Nogle butikker og webshops har valgt at give dig en højere cashback-belønning på særlige dage, eller tidspunkter på dagen, så husk altid at holde øje med særlige cashback belønninger. 

· Hver gang du handler hos en deltagende fysisk butik eller webshop, som er tilknyttet cashbackAPP, får du cashback belønninger. Minimum 1% cashback, og i mange tilfælde helt op til 30% cashback.