”Så bliver det 496 kr. Har du et medlemskort?”

”Øh ja, det har jeg vist. Det skulle gerne være her et eller andet sted.”


Ovenstående er en scene fra hverdagen, som mange danskere kan nikke genkendende til, hvad enten du har været i supermarkedet for at købe ind til aftensmaden, eller du har været ude at shoppe til garderoben. 

Vil du også have styr på dine medlemskort?
Hvis du nu skal være helt ærlig, har du så styr på, hvor mange medlemsbutikker og rabatordninger, du er medlem af? Nej vel?

Men alligevel har de fleste af os en god håndfuld rabatkort til forskellige butikker, der giver rabat, når vi shopper – rabatkort, som vi i øvrigt ofte glemmer at finde frem, når vi endelig skal huske at bruge dem.

Det betyder desværre, at du går glip af alle de rabatter, som du ellers har ret til. Og i sidste ende kan det løbe op i ganske anseelige beløb, hvis du fik alle rabatprocenterne med.

Men nu kan du gøre som en lang række ganske almindelige danskere, der har fundet en måde at få alle deres rabatter - og samtidig spare penge op, de senere kan hæve som kolde kontanter.

Få styr på rabatterne - og på pengene
Med en helt ny app – cashbackAPP – er det ikke længere et problem at holde styr på alle dine medlemskaber, for her bliver de alle samlet i en enkelt app.

Læs mere, og download appen her.

Det betyder, at du aldrig behøver at gå glip af en rabat igen – pengene bliver sat direkte ind på din konto, og som en ekstra bonus slipper du fremover for at holde styr på de mange loyalitetskort, vouchers, kuponer og stempelhæfter, der ellers ligger og fylder i din pung eller flyder rundt i køkkenskuffen.

Du skal bare registrere dig i appen og tilknytte dit Dankort. Så registrerer appen selv, når du bruger penge et sted, hvor du kan få rabat.

Du skal dermed heller ikke frygte at miste dine kort, eller måske glemme at bruge dem. Alt foregår automatisk, og du skal bare hæve pengene.

Så bliver det ikke nemmere at sikre dine rabatter, og de penge du sparer op i appen, kan du udbetale direkte til din bankkonto.

Hør hvordan en række danskere har nydt godt af cashbackAPPs smarte løsning og de mange rabatter i videoen herunder.