Download Comparo her:

App Store: App Store

Google Play: Google Play

I dag er du vant til at fikse det meste fra apps på din telefon: Dine bankforretninger, flyrejser, hotelbookings, og indkøb. Du kan endda overvåge dit hus med alarmselskabets app, og tænde din ovn på vej hjem fra arbejde. Men forsikringer har indtil nu været lukket land på telefonen – ingen apps har arbejdet på tværs af de enkelte forsikringsselskaber, og gjort det let for kunderne, at danne sig overblik over den til tider meget tunge forsikringsverden. Det er det, Comparo ændrer på nu.

Se også vores 1-2-3 video her – som viser dig hvordan du får det meste ud af appen, skridt for skridt: Om appen

Vi har altså lavet appen for at give dig overblik …

Formålet med Camparo er at give dig overblik over dine forsikringer, og gøre det nemt for dig, at gøre noget ved dem. Uanset om du vil købe en ny forsikring, rette i dækningen på de forsikringer du allerede har, eller bare vil have et godt tilbud.

Du får overblikket, fordi du kan samle alle dine forsikringspapirer i appen uanset, hvilke selskaber du har tegnet dem hos.

Det gælder også de forsikringer som din samlever har tegnet, og som du i dag ofte ikke har adgang til. I hvert fald ikke medmindre I har printet dem ud og sat dem i et ringbind (!), eller du får din bedre halvdel til at logge ind på forsikringsselskabets hjemmeside, så I kan kigge sammen.

Når du har samlet alle din families forsikringsoplysninger på din telefon, har du konstant det hurtige overblik.

Det betyder, at du nemt – og ligegyldigt hvor du er, og hvem du er sammen med – kan tjekke, om der er tandskade med i ulykkesforsikringen, om vejhjælp er inkluderet i bilforsikringen, og om din indbosum skal justeres.

… og gode tilbud på dine forsikringer.

En familie med to børn betaler i gennemsnit 20.718 kr. om året for forsikringer, ifølge Nordea. En stor post på de fleste budgetter, og reelt bruger de fleste husstande flere penge på alle deres forsikringer, end de bruger på tøj og sko til hele familien på et år

Hvor meget betaler du?

Læs mere om Comparo på www.comparo.dk