ANNONCE:

Familielykken blev kortvarig. En omstrukturering på Michaels arbejde gjorde, at han blev sagt op. Samtidig viste det sig, at lejligheden havde en alvorlig fugtskade, som krævede en renovering. Trine og Michael havde nu færre penge, men flere udgifter, og det var svært at få økonomien til at hænge sammen. Derfor tog parret en række små lån for at klare sig, til Michael var i arbejde igen.

Saml dine små lån gennem Digifinans.

De små lån skulle vise sig at være en dårlig idé for parret. Gebyrer og regninger voksede for hver måned, og til sidst betalte Trine og Michael flere tusinde kroner om måneden på gælden.

De mange lån gik ud over parrets hverdag. Bekymringerne fyldte alt, og ingen af dem havde længere overskud til det liv, de havde drømt om sammen.

”Det hele blev så uoverskueligt. Til sidst kunne jeg næsten ikke sove om natten, fordi jeg var så urolig for, hvordan vi nogensinde skulle betale det hele tilbage. Regningerne voksede jo bare.”,
fortæller Trine Sørensen.

Der måtte gøres noget, og en lørdag satte parret sig ned for at undersøge muligheden for at lægge deres mange lån sammen.

Deres valg faldt på DigiFinans, hvor de med bare én ansøgning kunne undersøge muligheden for at samle de mange små lån i ét samlet lån.

”Da vi havde lavet ansøgningen, fandt vi ud af, at der faktisk var rigtig mange penge at spare. Vi skulle bare lave én ansøgning, og så kunne vi vælge mellem flere forskellige banker, der tilbød os en billigere rente”, siger Trine Sørensen.

Familien refinansierede alle deres små lån og klatgæld, og sparer nu over 10.000 kroner hver måned, da de ikke længere betaler gebyrer og diverse omkostninger på flere forskellige lån hos mange banker men i stedet bare et lån – et sted.

Troede ikke, de ville få tilbud
Trine havde ikke meget fidus til lånemarkedet, og var derfor skeptisk, inden hun gik i gang med ansøgningen på DigiFinans. Men alle hendes fordomme blev gjort til skamme, da de første tilbud begyndte at tikke ind på mail og sms.

"Jeg var meget skeptisk til at starte med, men nu er jeg lykkelig for, at jeg undersøgte vores muligheder. Der er luft i vores økonomi, og vi har meget mere overskud i hverdagen, og det havde vi ikke haft, hvis ikke det var for Digifinans.” siger Trine Sørensen.

De store besparelser ved at samle al gælden, har givet Trine og Michael en meget sundere økonomi. Parret har fået glæden og energien tilbage til at leve det liv, de altid har drømt om.

Se, om DigiFinans også kan hjælpe dig.