De fleste har sikkert prøvet det. Du står i lufthavnen, og flyet er forsinket enten på rejsen ud eller hjem. Og selv om de fleste nok har hørt om, at man kan være berettiget til en kompensation, så er det langt fra alle, der benytter sig af muligheden.

Heldigvis kan du ganske nemt og hurtigt benytte dig af flyhjælp.dk, der hjælper passagerer med at få den kompensation, de har krav på. 

Og du kan faktisk have krav på op imod 4500 kr.

Hvis du har oplevet en flyforsinkelse, aflysning eller overbookning, kan du nemlig have krav på økonomisk kompensation. Kompensationens størrelse afhænger af flyvedistancen og forsinkelsen.

Har dit fly været forsinket, kan du her beregne, om du har krav på kompensation.

Aflysninger og overbookninger
Når flyselskaber aflyser eller overbooker et fly, og du derfor ikke kommer med som planlagt, er det ikke altid, at de oplyser passagererne om deres rettigheder. Derfor er det vigtigt, at du selv er opmærksom og undersøger, om du har krav på kompensation.
 null
For selv om flyselskabet betaler for en hotelovernatning og mad, kan du også være berettiget til en betragtelig økonomisk kompensation.

Af samme årsag sidder der hos Flyhjælp en række juridiske eksperter klar til at hjælpe dig. Det eneste, du skal gøre, er, at besøge hjemmesiden og udfylde et simpelt skema. Derefter tager Flyhjælp over og undersøger, hvor mange penge du skal have tilbage.

Ingen risiko for dig
Det har tusindvis af passagerer allerede gjort, og du kan faktisk kræve kompensation for aflyste flyrejser hele tre år tilbage.

Dog kan sagens omstændigheder medføre, at kravet bortfalder eller varierer i størrelse. Viser det sig, at du ikke vinder sagen mod flyselskabet, betaler du intet gebyr for hjælpen.

Vinder du sagen, tager Flyhjælp et salær på 30 procent af kompensationen.

Om Flyhjælp

Flyhjælp er et hold af danske eksperter inden for flypassagerers rettigheder. Vi har hjulpet mere end 70.000 passagerer med at indhente kompensation fra flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen.

Vi stræber efter at levere den bedste service og klarer alt det besværlige, så vores kunder bare kan læne sig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

Vi er autoriserede af staten til at indhente kompensation for flyforsinkelser på dine vegne, og du kan derfor være helt tryg med dit valg af Flyhjælp som din samarbejdspartner.