Et studie i big business
Skjorten er strøget, aktiekurserne er tjekket, og du er godt på vej mod Wall Street. Men inden du når så langt, venter den obligatoriske rite de passage på CBS – 5 års oplæring i innovation, erhvervsøkonomi og big business.

Ser du dig selv som den næste Jeff Bezos eller Mærsk McKinney, ved du naturligvis godt, at du bør investere i dig selv og de midler, der skal hjælpe dig til tops. Dit suit, din taske og dine accessories afspejler dig – og det gør din computer selvfølgelig også. Bruger du dagen i Excel, med tal og med grafer, har du brug for en computer, der har kræfter til at behandle større mængder data, og her kan det være en fordel med en skærm på 15”, der giver overblik.

Dit match: MacBook Pro
En laptop spækket med power i et lækkert, spinkelt design med en vægt på under 2 kilo. Overvej at opgradere til 15” skærm for større overblik.
Læs mere her.
null
Dit alternativ: MacBook Air
Et endnu lettere alternativ til dig, der er på farten og gerne vil have en computer, der holder strøm hele dagen.
Læs mere her.
null
På kreativ karrierekurs
Du har sans for detaljen, du elsker lækkert design og så drikker du sikkert kaffe af en Pantone-kop. Måske du drømmer om en karriere som grafiker, art director eller kreativ freestyler i reklamebranchen. Eller måske ser du dig selv som vor tids næste store fotograf. I hvert fald befinder du dig i spændingsfeltet mellem hipster og professionel, og det stiller store krav til dit udstyr.

Du kommer til at arbejde med designopgaver og anvender programmer fra Adobe-pakken i den tunge ende, og derfor vil det være en skam at gå ned på teknologi og udstyr. RAM, Retina-skærm og masser af muskler er hovedingredienserne i din næste computer – og så skal der selvfølgelig være plads til at gemme mesterværkerne.

Dit match: iMac
En stærk intromodel med 4K skærm, en god mængde RAM og 1TB harddisk, så du har fin plads til dine mange kreative projekter.
Læs mere her.
null
Dit alternativ: MacBook Pro Premium Edition
En opgraderet Pro, der møder alle de behov, en studerende kan have med mulighed for tilvalg af en større mængde RAM eller en kraftigere processor, som kan håndtere selv de tungeste opgaver.
Læs mere her.
null
Laboratorierotten
Det er ikke designertøj, kunst og dyre drinks, der driver dig i dagligdagen. Du er nemlig vor tids Einstein, der bruger halvdelen af tiden i laboratoriets sterile omgivelser og den anden del af tiden foran komplicerede Excel-ark og statistikker.

Du har en del brikker at flytte med, så det skal din computer selvfølgelig også have. I laboratoriet er iPad’en måske det mest handy hjælpemiddel, mens du skifter til den mere brainy computer, når der skal databehandles, laves statistik, kodes, osv.

Dit match: MacBook Pro!
En computer, der kan håndtere de store mængder data og trække de tunge programmer. Vælg en 15” skærm, hvis du drømmer om det fulde visuelle overblik.
Læs mere her.
null
Dit alternativ: MacBook Air
Er du meget på farten, er MacBook Air det lette alternativ, der sikrer dig batterilevetid hele dagen.
Læs mere her.
null
Humaniora ”to go”
Det er de dybe samtaler, grundige analyser, filosofiske tanker og lange tekster i selskab med en god kop kaffe, der slår benene væk under dig. Ikke hi-tech og Excel-ark.

Selv om du begiver dig ned ad litteraturens, sprogets eller kunstvidenskabens vej, ønsker du ikke at gå på kompromis med lækkert design og en god computer. Du er sikkert typen, der sætter pris på at tage teknologien med på farten, hvad enten du skal mødes med studiegruppen, tage notater under forelæsningen eller arbejde på eksamensopgaven på en hyggelig kaffebar.

Dit match: MacBook Air
MacBook Air er markedets bedste ”to go”-computer. Batteriet holder hele dagen, designet er minimalistisk og brugervenligt, og så har den har alt, hvad du skal bruge.
Læs mere her.
null
Dit alternativ: MacBook Pro
Arbejder du med kvantitative opgaver, statistikker, o. lign. kan det være rart med lidt ekstra power og mere hukommelse.
Læs mere her.
null
Den næste Steve Jobs
Som IT-studerende har du nok et par nørdede klichéer hængende over hovedet, men du kan dit kram. Det handler ikke om at se smart ud med en latte og en halvusynlig laptop, men inderst inde drømmer du måske om at blive den nye Bill Gates eller Steve Jobs, selv om du egentlig ikke falder for name dropping og faktisk bare gerne vil have lov til at nørde i fred.

Det du har brug for er GB, RAM og Retina, for du må for alt i verden ikke gå ned på kræfter, hastighed, hukommelse og skærmkvalitet. Tilføj gerne lidt ”ekstraudstyr”, der matcher dine kode- og designbehov, så du får det helt perfekte match.   

Dit match: MacBook Pro Premium Edition 15”
Den ypperste MacBook med en stor, skarp Retina-skærm, som gengiver alle de små detaljer og giver dig overblik over alle dine koder.
Læs mere her.
null
Dit alternativ: iMac
Her er iMac’en, der har det hele. Inklusive en ”27 4K skærm. Perfekt til hjemmekontoret – når kun det bedste er godt nok.
Læs mere her.
null

10 facts om Humac

· Humac A/S blev etableret i 1989 og er 100% ejet af Inventive Retail Group, Moskva.

· Inventive Retail Group driver Monobrand butikker for en række kendte mærkevare producenter, heriblandt: Apple, Lego, Samsung, Sony, Nike, UNOde50 og Street Beat.

· Humac har solgt og serviceret Apple-produkter siden 1989.

· Humac står for at bringe HUman og MAC’s sammen og det har siden 1989 været vores målsætning at levere Danmarks bedste Kundeoplevelse ved køb og servicering af Apple’s produkter.

· Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Reseller (APR) kæde, og vi er den eneste i Danmark som har denne status. Humac er derved også den største selvstændige Apple Premium Reseller i Norden.

· Humac har i øjeblikket 22 butikker og 250 ansatte fordelt over hele landet find din nærmeste butik her

· Humac har også en stor erhvervsafdeling med kørende konsulenter. Du kan kontakte Humac Business på telefon +45 70 21 53 53 eller mail: Businessdk@Humac.dk

· Humac og StayOnline tilbyder landsdækkende og autoriseret serviceløsninger – blandt andet diagnostik, reparation, installation, systemopdatering, opgradering og vedligeholdelse. 

· Uanset hvor du har købt dit Apple produkt kan du altid få det serviceret hos Humac.

· Humac tilbyder en bred vifte af finasieringsmuligheder i vores butikker.
Og på Rentefri.dk kan vi tilbyde endnu flere produkter med rentefri finansiering. Rentefri.dk tilbyder finansiering over 10,20 eller 30 måneder helt uden renter, gebyr eller oprettelsesgebyr.

0,- kr i oprettelse

0,- kr i gebyr

0 % i rente  

Du kan se mere om rentefri.dk her: https://www.rentefri.dk