ANNONCE:

Det kan være enormt stressende at ryge, særligt når tobakken er forbundet med dårlig samvittighed. Det måtte Pernille Kibenich, der er enlig mor til to små piger, sande for to år siden.

 

Efter 20 år som ryger skulle det være slut af hensyn til hendes to små pseudo-tvillinger på to og tre år. Derfor valgte hun efter råd fra en veninde at prøve nikotinplaster.

”Jeg må erkende, at jeg var meget skeptisk. Hvordan skulle et lille plaster kunne tage min rygetrang? Det virkede lidt skørt i mit hoved, men hvor blev jeg dog positivt overrasket,” fortæller Pernille Kibenich, der i dag er lykkelig for sin beslutning om at blive røgfri.

I stedet for at bruge penge på cigaretter, bruger hun i dag pengene på sine børn, og den dårlige samvittighed over at ryge er forsvundet.

“Min absolutte motivation har været mine to piger. Det gjorde simpelthen ondt helt ind i hjertet, hver gang jeg stod udenfor døren og røg og kiggede ind på dem,“ fortæller Pernille, der i dag ikke længere bruger nikotinplaster eller andre rygestopmetoder.

“Men jeg kunne ikke have gjort det uden hjælp, og jeg er stadig imponeret over, at et lille plaster virker så godt, fortæller Pernille og uddyber, at hun elsker sit liv som ikkeryger, og at hun nu kan kysse og kramme sine piger med god samvittighed.

null
I det hele taget er det væsentligt for hende, at hensynet til hendes piger ikke længere er overskygget af afhængigheden af tobak.

”Hvor er det ubeskriveligt fantastisk, at jeg nu lever mit liv uden den konstante dårlige samvittighed. Jeg er stolt af mig selv, for jeg er jo pisse sej! Jeg kan nyde at være til og være i nuet. Specielt fordi jeg har givet mig selv mange flere år med mine børn. Det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. En gave alle rygere burde give sig selv,” slutter Pernille.

I videoen herover kan du se mere til hendes historie, og hvordan et liv uden tobak har ændret hendes liv til det bedre.

Pernille Kibenich blev betalt af producenterne af Nicorette for den tid, der blev brugt til optagelse af denne video. For mere information se www.nicorette.dk DK/NI/19-1465a