ANNONCE:

Produktet hedder Provexin® og er en gel, som man skal massere ind i hovedbunden to gange dagligt. Produktet fungerer ved at rense hårsækkene fri for snavs samt skabe gode betingelser for, at nyt hår kan vokse frem – og det har ingen registrerede bivirkninger.

Hovedingrediensen i Provexin® er 1,5-pentandiol som øger vandindholdet i hudens yderste lag og fungerer som et opløsningmiddel for de stoffer, der blokerer hårsækken og hindrer hårvækst (døde hudceller og talg).

Bestil Provexin® her – og få 40% rabat på første pakke

Hvis Provexin® skal give dig håret tilbage, kræver det dog at du smører det på de udsatte områder to gange om dagen. Og det er vigtigt at huske på, at det kræver lidt tålmodighed, før du kan se håret spirre tilbage på hovedet. De fleste oplever nemlig først effekt efter 4-6 måneders brug.

Det kommer jeg helt sikkert til at glemme, tænker du nok, ligesom mange andre. Men en enkelt huskeregel kan være at opbevare Provexin® ved siden af din tandbørste. Så når du børster tænder to gange om dagen, så smører du også lige Provexin® i hovedbunden.

Når dine hårsække bliver genaktiveret, er det også vigtigt, at du fortsætter med at anvende Provexin®, hvis håret skal blive der. Man kan nemlig ikke kurere arveligt hårtab – men man kan holde det på afstand.

Start din behandling med Provexin® - bestil her

null

Så mange mænd mister håret
Omkring hver tredje mand er begyndt at tabe håret, allerede før han fylder 30. For 40-årige er det hele fyrre procent, og for mænd, der er fyldt halvtreds, er det halvdelen, der kan se en vigende hårgrænse, måne eller en helt skaldet isse, når de tager et kig i spejlet.

Så der er ingen skam i at miste håret, og hvem ville ikke gerne beholde hårpragten gennem hele livet? Og nu kan du endda aktivt gøre noget ved problemet. Helt uden kirurgiske indgreb.

Få håret tilbage med Provexin® - 149 kr. for første pakke

95% af hårtab er arveligt
Produktet Provexin® er en EU-godkendt gel, som skal masseres ind i hovedbunden på det område, hvor du mister hår. Og det SKAL anvendes to gange dagligt, før du kan se resultaterne efter cirka 4-6 måneder.

Provexin® indeholder ingredienser som skaber gode vækstbetingelser i hårsækkene, så nyt hår kan komme frem. Produktet er særligt udviklet til mænd, som mister hår på grund af arveligt hårtab. Cirka 95% af alt hårtab hos mænd skyldes netop denne form for hårtab.

Bestil Provexin® her – 149 kr. for første pakke

Så hvis mændene i din familie har tendens til at blive tynde i toppen, så er der stor sandsynlighed for, at du selv med tiden vil opleve at blive tyndhåret, få høje tindinger eller måske en bar plet.

Provexin® har ikke været på markedet i Danmark længe – men har mange tilfredse kunder rundt omkring i Norden, hvor Provexin® er blevet solgt i flere år. Her kan du læse om Thomas, der fik sit hår tilbage og holder yderligere hårtab på afstand ved at bruge Provexin® hver dag.

null Billede 1 og 2 viser Thomas’ hår efter henholdsvis 3 og 7 måneder med Provexin®. Billede 3 viser Thomas’ hår som det er i dag med den frisure, som han måtte nøjes med at drømme om tidligere.