ANNONCE:

Thomas var 25 år, da han blev ramt af det, som mange mænd frygter: Han begyndte at miste håret. Efter et halvt års dagligt brug af Provexin®, kunne han dog allerede se resultater.

Jeg følte, at jeg så ældre ud end jeg var, og at andre nok tænkte det samme, fortæller Thomas.

Thomas´ hår havde altid betydet meget for ham. Han havde altid stylet det til et naturligt og fyldigt look, men da det begyndte at forsvinde, tog han hurtigt beslutningen at barbere det hele af. Det var simpelthen blevet for tyndt til at have en frisure.

Han erkendte, at han ikke kunne snyde nogen, for det var tydeligt, at håret - langsomt, men sikkert - var på vej væk.

Kom i gang med Provexin® for 149 kr. for den første pakke

Et mirakelmiddel eller snyd…?
Som så mange andre mænd satte Thomas meget pris på sit hår og overvejede derfor forskellige muligheder - blandt andet en hårtransplantation, som dog både virkede for dyr og risikabel for Thomas.

En anden mulighed var hårvækstprodukter, men som de fleste andre, stillede han sig noget skeptisk overfor et middel, der påstod at kunne give håret tilbage.

Ikke desto mindre anbefalede hans læge et produkt, som dog gav forskellige bivirkninger som fx tør hovedbund. Så da en ven anbefalede ham at prøve Provexin®, var der ikke meget optimisme tilbage, og han havde indstillet sig på at leve et liv uden hår på hovedet.

– Jeg tænkte vel, at det sikkert ikke ville have nogen effekt, fortæller Thomas.

Provexin®A100HF er en gel, som man masserer ind i hovedbunden og produktet har ingen registrerede bivirkninger.

null 

Læs mere om Provexin® og start din egen behandling her

Resultaterne kan ses efter et halt års brug
Trods sin skepsis valgte Thomas at give Provexin® en chance. Produktet skal smøres godt ind i hovedbunden to gange hver dag – og det kræver lidt tålmodighed.

Efter 4-5 måneder begyndte Thomas at se de første resultater. Efter et halvt følte han for alvor, at han havde fået sit hår tilbage – nu kunne han endelig lade håret gro ud, og han kunne begynde at style sit hår igen.

Vil du også holde dit hårtab på afstand? Bestil Provexin® i dag

– Det var så dejligt at se, at tindingerne blev mindre og at hårvæksten på toppen af hovedet også blev tættere igen. Nu kan jeg lade håret gro til en rigtig frisure igen eller barbere det af, som jeg har lyst til.

Thomas burger stadig Provexin®A100HF to gange hver dag og han har ingen planer om at stoppe. Han har nemlig fundet ud af, hvor meget selvtillid det giver ham, at have muligheden for at style sit hår, præcis som han har lyst til.

– Det er bare at fortsætte for at holde hårtabet på afstand, fortæller Thomas smilende.

Bestil Provexin® direkte til din postkasse til 149 kr. for den første pakke

Billederne taler for sig selv
Thomas kender andre, som er ramt af hårtab, og han anbefaler Provexin®A100HF, så ofte han kan. Og han forstår udmærket, at folk er skeptiske over for, om det virkelig virker. Men han bruger sig selv som et levende eksempel.

– Håret er for mange mennesker en vigtig del af identiteten, og det har været svært for mig, at jeg ikke kunne have en frisure eller style mit hår længere. Jeg var også skeptisk, men når man ser billederne af min udvikling kan man ikke være i tvivl om, at Provexin® virker.

FAKTABOKS

Provexin® A100HF kurerer ikke androgen alopeci (arveligt hårtab), så hvis man stopper med at bruge produktet vil effekten aftage med tiden. Udover at kunne fremme hårvæksten der hvor man har mistet håret, så kan Provexin® A100HF også reducere udviklingen af yderligere hårtab.


Kom i gang med Provexin® og få 40% rabat på første pakke

null Billede 1 og 2 viser Thomas’ hår efter henholdsvis 3 og 7 måneder med Provexin®. Billede 3 viser Thomas’ hår som det er i dag med den frisure, som han måtte nøjes med at drømme om tidligere.