ANNONCE:

Mænd er ikke altid lige gode til at tale sammen om de svære ting, og hårtab er for mange et pinligt emne. Men man(d) behøver ikke lide i stilhed, og det behøver ikke være tabu at miste håret.

Faktisk sker det for et stort antal mænd, for omkring hver tredje mand begynder at tabe håret, allerede før han fylder 30 år. Når man er fyldt fyrre er det hele fyrre procent, og når man runder de 50 år, er det halvdelen af alle mænd, der oplever at se en vigende hårgrænse, måne eller en helt skaldet isse, når de kigger sig i spejlet.

Når mænd ikke taler sammen om problemet med hårtab, betyder det også, at mange ikke ved, at de faktisk kan gøre noget ved det. Og her taler vi ikke om smertefuld og dyr kirurgi i form af hårtransplantation. Produktet Provexin® er nemlig en naturlig løsning, der kan hjælpe dig med at holde hårtabet på afstand – og samtidig give dig noget af det tabte hår tilbage.

Bestil Provexin® nu for 149 kr. for den første måned.

En EU-godkendt gel til din hovedbund
Provexin®A100HF er en EU-godkendt gel, der skal masseres ind i hovedbunden på det område, hvor du mister hår. Provexin® indeholder ingredienser som skaber gode vækstbetingelser i hårsækkene, så nyt hår kan komme frem. Produktet er særligt udviklet til mænd, som mister hår på grund af netop arveligt hårtab, hvilket gælder for omkring 95 procent af alt hårtab.

Du skal dog være opmærksom på, at Provexin® ikke er en mirakelkur, der automatisk giver dig en hårpragt som en løve. Men det er muligt at få tættere hår igen, så du igen kan have en almindelige frisure. Det kræver dog lidt tålmodighed, for det tager nemlig mellem 4-6 måneder, før resultaterne viser sig. Provexin® skal smørres ind i hovedbunden to gange dagligt – så du skal være vedholdende.

Læs mere om ingredienserne og deres virkning her.

null 

Tålmodighed betaler sig
At det dog godt kan betale sig at være tålmodig, kan norske Thomas skrive under på. Han var 25 år, da han begyndte at miste hår. Som så mange andre mænd satte han meget pris på sit hår og overvejede derfor forskellige muligheder - blandt andet en hårtransplantation, som dog både virkede for dyr og risikabel for Thomas, der hurtigt valgte at barbere sig skaldet.

En anden mulighed var hårvækstprodukter, men som de fleste andre, stillede han sig noget skeptisk overfor et middel, der påstod at kunne give håret tilbage.

Ikke desto mindre anbefalede hans læge et produkt, som dog gav forskellige bivirkninger som fx tør hovedbund. Så da en ven anbefalede ham at prøve Provexin®, var der ikke meget optimisme tilbage, og han havde indstillet sig på at leve et liv uden hår på hovedet.

Bestil Provexin® nu for 149 kr. for den første måned.

Håret kom tilbage
Efter et halvt års dagligt brug af Provexin®, kunne han dog se resultater.

– Det var så dejligt at se, at tindingerne blev mindre og at hårvæksten på toppen af hovedet også blev tættere igen. Nu kan jeg lade håret gro til en rigtig frisure igen eller barbere det af, som jeg har lyst til, siger Thomas, der stadig bruger Provexin® to gange hver dag.

– Håret er for mange mennesker en vigtig del af identiteten, og det har været svært for mig, at jeg ikke kunne have en frisure eller style mit hår længere. Jeg var også skeptisk, men når man ser billederne af min udvikling, kan man ikke være i tvivl om, at Provexin® virker, slutter han.

Læs mere om Thomas’ erfaring med Provexin® her.

nullBillede 1 og 2 viser Thomas’ hår efter henholdsvis 3 og 7 måneder med Provexin®. Billede 3 viser Thomas’ hår som det er i dag med den frisure, som han måtte nøjes med at drømme om tidligere.