ANNONCE:

Der er lagt op til et brag af en folkefest, når Charlottenlund Travbane i den kommende weekend blænder op for Dansk Trav Derby 2019. Og hos Bet25 er der nu mulighed for at tilføje ekstra spænding til en i forvejen sjov og underholdende dag.

Bookmakeren har nemlig åbnet for spil til faste odds på søndagens travderby, og selvom det forventes at blive et åbent løb uden nogle klare favoritter, er der alligevel tre heste, der skiller sig ud fra mængden.

Bet25 har udråbt hesten Dortmund med Marc Bæk Nielsen som løbets største favorit. I skrivende stund giver Dortmund pengene 3.85 gange igen som vinder af årets største travløb. Dortmund bliver dog åndet i nakken af både Dekanen K. og Daytona, der begge giver odds 4.50.

Som derbyoutsider finder man bl.a. Dontpaytheferryman og Donatello Garbo til odds 8.00, der køres af henholdsvis Birger Jørgensen og René Kjær.

Foruden faste odds på Dansk Trav Derby tilbyder Bet25 også faste odds på lørdagens Hoppe Derby, hvor Delicious One er udråbt som løbets helt store favorit.

Læs mere, og få selv chancen for at vinde den store gevinst her.