ANNONCE:

Efter en række store overraskelser fik bookmakerne endelig ret i deres forudsigelser, da Birgit Aaby og dansepartner Frederik Nonnemann i sidste uge måtte forlade dette års Vild Med Dans.

Fredag aften er det så igen blevet tid til at kridte danseskoene, og denne gang er der særligt to par, der står for skud. Ifølge den danske bookmaker Bet25 er nydanserne Michael Maze og Oscar Bjerrehuus nemlig i overhængende fare for at ryge ud af konkurrencen.

- Michael Maze og dansepartner Mie Moltke overlevede med næb og klør i sidste uge, og spørgsmålet er, om de kan blive ved med snige sig videre. Det var anden gang på tre uger, at parret havnede i den berygtede omdans, og rent statistisk plejer det at være ensbetydende med et exit i konkurrencen. Derfor er de også vores største favorit til at ryge ud fredag aften, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

I skrivende stund giver bookmakeren pengene 2,25 gange igen, hvis Michael Maze og Mie Moltke danser deres sidste dans i programmet fredag aften. Lige efter følger modellen Oscar Bjerrehuus og dansepartner Asta Björk, der giver odds 2,75 for at forlade Vild Med Dans som det næste par.

- Vi har en klar forventning om, at Oscar Bjerrehuus og Asta Björk må ud i en omdans for at redde livet i fredagens liveshow. Her bliver seernes stemmer afgørende, og vi tror ikke, at der er så mange, der har et forhold til dem. Og det kan meget vel blive udslagsgivende for, om årets yngste par i Vild Med Dans fortsætter i konkurrencen, udtaler Morten Olsen.

Den nye Allan Simonsen
Til trods for, at stjernekokken Umut Sakarya og dansepartner Jenna Bagge har fået det laveste karaktergennemsnit fra dommerne i samtlige liveshows, er der alligevel en særlig grund til, at parret ikke er favoritter til at ryge ud af konkurrencen.

- Der er ingen tvivl om, at Umut Sakarya er den absolut dårligste nydanser i konkurrencen. Til gengæld er han meget populær blandt seerne, og derfor sammenligner vi ham også med Allan Simonsen fra sæson 10. Vi tror dog ikke, at Umut Sakarya kommer helt til semifinalen, som Allan Simonsen gjorde, men vi er overbeviste om, at han nok skal charmere sig videre fredag aften, slutter Morten Olsen.

Se alle odds på Vild Med Dans her: https://www.bet25.dk/specials/danmark/vild-med-dans