ANNONCE:

Når Klampenborg Galopbane søndag 11. august ruller den røde løber ud og byder velkommen til det traditionsrige galopderby, er der i år ekstra meget at se frem til. 

Nyt tiltag giver milliongaranti
Som et nyt tiltag udlover Danmarks nye hestespilprodukt, Derby25, nemlig en milliongaranti, hvis der kun findes én enkelt række med den rigtige kombination i V64-spillet til The Macallan Derby.

- Der er ingen tvivl om, at Dansk Galop Derby er et af mest prestigefyldte hestevæddeløb i Danmark, og det vil vi selvfølgelig gerne være med til at bakke op omkring, udtaler Anders Mørup, marketingchef hos Derby25, og fortsætter:

- Derfor håber vi også, at vores milliongaranti kan være med til at give ekstra spænding på en i forvejen festlig dag på galopbanen, slutter han.

Sådan bliver milliongarantien udløst
For at milliongarantien er gældende skal V64-kuponen være spillet på Klampenborg Galopbane eller på Derby25 – enten online eller hos en af spiludbyderens mange forhandlere.

I tilfælde af, at V64-puljen vil overstige én million danske kroner til søndagens derby, udlover Derby25 en ekstra vindergaranti på 100.000 kr. til en enlig vinder.

Læs meget mere her.