ANNONCE:

Drømmer du om den store milliongevinst? Så skal du spille med på Derby25 i weekenden. Der er nemlig over 150 millioner kroner i V75-præmiepuljerne lørdag og søndag.

Lørdag bliver millionerne sluppet løs med multijackpot i V75-spillet fra svenske Bergsåker. Her er der udsigt til, at førstepræmiepuljen bliver den andenstørste i historien med over 75 millioner kroner.

Søndag gælder det så V75-spillet på Charlottenlund Travbane, når der blændes op for årets største travløb på dansk grund i form af Dansk Trav Derby 2019. Her forventes det, at en enlig vinder af V75-spillet kan vinde op til fire mio. kr.

Der er således flere millioner grunde til, hvorfor du skal spille på Derby25 i denne weekend. Og er du i tvivl om, hvad du skal spille, så kan du altid købe en Derby Lyn.

En Derby Lyn laver automatisk en kupon til dig, så du ikke skal bekymre dig om, hvilke heste du skal vælge. På den måde kan du nemt og hurtigt spille med om millionerne. 

Så skynd dig ind på www.derby25.dk og spil med i Danmarks nye millionspil. Måske bliver det dig, der vinder den helt store milliongevinst.