ANNONCE:

FC Midtjylland hev en kanin op af hatten, da midtjyderne på transfervinduets sidste dag præsenterede Emiliano Marcondes på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne blev aldrig den store succes i Championship-klubben Brentford, og nu er han altså vendt hjem til Superligaen for at få karrieren tilbage på rette spor.

I sidste weekend blev det så til debut i FCM-trøjen, da Marcondes og resten af ulveflokken besejrede oprykkerne fra Lyngby med 3-0. Og her blev Marcondes ovenikøbet noteret for en assist til Awer Mabils 1-0-scoring.

Søndag skal den 24-årige offensivspiller forsøge at bygge videre på den fornemme start hos midtjyderne, når FC Midtjylland krydser klinger med de forsvarende mestre fra FC København i sæsonens første guldduel.

Tror du, at Marcondes kommer til at gøre det onde ved FC København? Så er der lige nu et fremragende odds at hente hos den danske bookmaker Bet25.

Her kan du nemlig få pengene tre gange igen, hvis Marcondes leverer min. én assist i kampen. Får han netmaskerne til at blafre for første gang i FCM-trøjen, giver det lige nu odds 4.00.

Og netop FC København er faktisk lidt af en ønskemodstander for Emiliano Marcondes. I de seneste to kampe mod Ståle Solbakkens tropper står han nemlig noteret for to mål og to assist.

Marcondes’ seneste besøg i Danmarks Nationalarena var den 3. december 2017, og dengang var han kampens helt store oplevelse med både mål og assist i FC Nordsjællands 3-1-sejr over løverne. 

Så hop ind på Bet25 og spil med på søndagens guldkamp, hvor du altså kan få odds 3,00 på en Marcondes-assist.

Er du ikke kunde på Bet25 i forvejen, kan du lige nu få en 100% indbetalingsbonus op til 500 kr. Læs mere og opret dig her.