ANNONCE:

Der er dømt folkefest på Charlottenlund Travbane, når der i slutningen af august blændes op for Dansk Trav Derby 2019. Og nu har du alletiders mulighed for at blive en del af festlighederne.

Danmarks nye hestespilprodukt, Derby25, tilbyder nemlig alle kunder – nye som gamle – en gratis billet til årets største travevent på Lunden.

- Der er ingen tvivl om, at Dansk Trav Derby er en af årets helt store sportsbegivenheder, og som stolt hovedsponsor vil vi gerne give vores kunder muligheden for at få en uforglemmelig oplevelse på travbanen med masser af fart, spænding og underholdning for hele familien, udtaler Anders Mørup, marketingchef hos Derby25, og fortsætter:

- Derfor håber vi også, at både nye og eksisterende kunder vil tage imod denne mulighed, så vi i fællesskab kan få skabt en fantastisk stemning til et i forvejen festligt arrangement.

Kom gratis til Dansk Trav Derby 2019

Alt, du skal gøre for at få fingrene i en gratis billet til travderbyet, er at oprette en spillekonto på Derby25 og tilmelde dig kampagnen ”Kom gratis til Dansk Trav Derby 2019” på spiludbyderens hjemmeside. Så modtager du automatisk en billet på mobilen, som du skal vise ved indgangen til Charlottenlund Travbane. Billetten er gældende til hele derbyweekenden og har en værdi af 225 kroner.

Læs mere om kampagnen, og hent din billet her.