ANNONCE:

Har du nogensinde været på festival, så ved du også, at der bare kan opstå situationer, som man ikke altid lige er herre over - skøre, vilde eller bare vildt mærkeligt øjeblikke. Dét er netop det smukke ved festivallen.

I sidste uge var der Musik i Lejet, og TREO havde i den anledning hjulpet festivalfolket et stykke ad vejen - blandt andet med gratis cykeltaxaer, men også med en TREOfon-boks, hvor man kunne lette sit hjerte og komme af med de mest pinlige festival øjeblikke. Her kunne du komme af med de værste "festivalhovedpiner."

Se filmen herunder, hvor du kan høre, hvad der kan ske på en festival, når musikken spiller. Det er næsten som at være der selv.


Herunder kan du se tre andre tilståelser fra TREOfon-boksen, der kunne give de fleste røde kinder.

"Øh, en lille historie fra sidste år: Vi lavede Aqua-yoga, og så pruttede min veninde, imens hun var oppe og flyve i ”flyveren”. Det var ret sjovt."

"Vi var til Phlake-koncert og har det rigtig sjovt. Lige pludselig kommer der noget vådt på os, vi kigger tilbage, og så er der en mand, der står og tisser på os. Det var sygt klamt, jeg fik det i hovedet, og vi kunne ikke komme væk fra koncerten. Efter koncerten havde jeg fået det i håret, og det var vildt klamt."

"Hej, jeg kom til at tage min kærestes barberblad, da jeg skulle barbere missen, og nu har jeg fået skægpest over det hele. Det er ikke så fedt, når man sidder i bikini på stranden."

Artiklen er sponseret af TREO

Treo®/Treo Citrus®. Mod migræne og svage smerter, fx hovedpine eller muskel- og ledsmerter, menstruationssmerter og tandpine. Læs indlægssedlen i pakken omhyggeligt eller læs mere på www.indlægsseddel.dk