Chips på første date
Du kender sikkert godt fornemmelse. Det kildrer i maven og hjertet banker. Det første møde er nemlig ofte knald eller fald, men er vi ude i en uskyldig kop kaffe på den lokale cafe, eller skal du gå all-in på en 3-retters menu med stearinlys og lækker vin på den første date? Måske findes svaret et sted midt imellem, for hvem kan ikke lide sprøde chips og en kold flaske hvidvin på et tæppe i parken? Så snart posen med Taffel linsechips åbnes op, og de sprøde chips knaser, bliver stemningen afslappet og uformel, og med lidt vin i glasset kan din date ikke andet end at hygge sig, og mon ikke dagen så ender med et kys?

null

Chips redder svigermors dårlige mad
Det er ikke altid, at din nye svigermor er den bedste kok, men du vil naturligvis gerne gøre et godt indtryk. Men det kan være svært, når maden, hun serverer, er tæt på uspiselig. Her kan du nemt blive dagens helt, for udover en buket blomster har du naturligvis også en pose lækre Taffel linsechips med, der viser, at du godt ved, hvad der er godt her i livet. Uden at fornærme svigermor får du også point hos svigerfar, der lynhurtigt slår til, når posen åbnes og de lækre chips kommer på bordet. Svigermor vil også gerne smage de nye chips,. Alle er hermed glade, også din nye kæreste, der aldrig har set sine forældre SÅ begejstrede for en ny kæreste før. Selv tak.

Se, hvad denne hårdtarbejdende helt sagde, da vi tilbød at gøre hans hårde dag på jobbet lidt bedre med chips:

 

Chips redder den ugentlige fiskedag i kantinen
Langt fra alle er lige begejstrede for den ugentlige fiskedag i kantinen, og mange må gå halvsultne fra bordet, fordi udkogt torsk med spinatblade bare ikke er deres kop te. Her har du muligheden for at blive alles nye yndlingskollega, når du efter frokosten åbner posen med sprøde Taffel linsechips med et højt knald, der giver genlyd på kontoret. Dine kollegaer vil flokkes om dig som bier om honning, og som de sprøde chips forsvinder, vender livsglæden hos kollegaerne hurtigt tilbage. Derfor bør du nok have to poser med, for alle har fortjent at have det godt på deres arbejde. Også på fiskedagen.

Snack dig fra myldretidstrafikken
Du sidder i din bil på vej hjem fra arbejde, du har travlt og er lidt gnaven, mens trafikken giver mindelser om rush hour i Bangkok. Stress-niveauet er højt, blodsukkeret lavt, og der er røde lys alle vegne. Men her er, hvad du gør: Gør ventetid til hyggetid ved at åbne en pose lækre Taffel linsechips. Du er nemlig også sulten, det er derfor, at du bliver så gal over de andre trafikanter. Er du i det gavmilde hjørne, kan du rulle vinduet ned og tilbyde en håndfuld til ham eller hende den søde på cyklen, der pænt holder ved siden af. Så får du både et smil og en snack, og vupti, så er du hjemme.

null

Hård dag på jobbet
De sidste timer på arbejdsdagen kan føles pinefuldt lange. Humøret er i bund, din kollega er irriterende, din chef er dum og i morgen starter det hele forfra. Lige indtil du åbner en pose sprøde linsechips. For nej, arbejde er ikke altid det fedeste, men der er ingen grund til at gøre det værre for sig selv end højest nødvendigt. Efter et par håndfulde af de gode chips vender lyset tilbage, for med sprødheden og den gode smag kommer også humøret. Nu har du i stedet overskud til at sende et smil til hende den søde fra regnskabsafdelingen og få ordnet det sidste arbejde, inden du skal hjem. Og der kan du jo passende spise nogle flere linsechips. Du må nemlig godt.

Se, hvad denne hårdtarbejdende helt sagde, da vi tilbød at gøre hans hårde dag på jobbet lidt bedre med chips:

 

Taffel Linsechips

Linsechips fås hos Bilka, Føtex, Netto, Rema1000, udvalgte Meny- og Sparbutikker samt online hos Nemlig.com

Se alle Taffels snacks her.