Chips efter sex
Når passionen og drifterne har lagt sig, og pulsen er faldet ned efter en hed omgang på lagnerne, skal batterierne genoplades. Og faktisk har kroppen oven på den store svedetur brug for salt. Så hvorfor ikke hive en pose lækre Taffel linsechips frem serveret med et koldt glas vand, som en sprød dessert oven på den livlige hovedret? Det er nydelse på nydelse, og så har din partner sikkert ikke prøvet at slutte elskov af med chips før, så om ikke for andet, vil du blive husket for det.

null

Mor på barsel med chips
Det er ikke altid nemt eller særlig sjovt at være alene med den lille ny. Babygråd, manglende søvn og uendelige gåture med barnevognen i gråvejr gør ikke ligefrem din barsel lettere. Men fortvivl ej, barnevognen er nemlig designet til at bære et utal af snacks, særligt lækre linsechips fra Taffel. Uanset, hvor du gemmer dem henne på vognen, er de altid gode at tage frem, når du med største rimelighed skal forkæle sig selv på gåturen eller blot trænger til en lækker snack. De er også rigtigt gode i sofaen, når det lille vidunder endeligt sover, og du har tid til dig selv. Og din pose med linsechips.

Se hvad der skete, da vi besøgte en tøjbutik inde i København.

”Mig tid” hos Borgerservice
Stedet, hvor man hurtigst muligt gerne vil væk fra igen. Men Borgerservice kommer man ikke uden om, og den lange ventetid og den kønsløse, koksgrå farve på væggen får os nærmest til at foretrække et besøg hos tandlægen. Men fat nu mod og råd: Tag en pose Taffel linsechips frem, så du kan nyde ventetiden med noget lækkert, og få dig lidt ’mig tid’, når nu du har muligheden for det. Du kan jo også hive telefonen frem og se en film eller en serie, så er det næsten som at være i biffen. Bare på Borgerservice.

null

Sprød lønforhandling med chefen
Den årlige lønforhandling med chefen står for døren, den svære samtale, der ofte starter en smule akavet. Men godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt, så du starter ganske enkelt med at hive en pose Taffel linsechips på bordet, som I kan dele. Chefer kan altid godt lide chips, og når du starter med at give chefen noget, han eller hun gerne vil have, er chancen også større for, at du får det, du gerne vil have. For mon ikke chefen bliver mere gavmild og samarbejdsvillig, når først posen med linsechips er åbnet?

null

Hygge og chips hos frisøren
Det rutinemæssige besøg hos frisøren, hvor garnet lige skal trimmes, er egentligt hyggeligt nok. Men det kan blive meget bedre! Når du næste gang halvvejs gennem klipningen både har læst de nyeste sladderblade, og er blevet opdateret på frisørens seneste kærestesorger, så er det altså chips-tid: Væk med den dårlige kaffe og op med posen med lækre, sprøde Taffel linsechips. Pludseligt er det hele lidt sjovere, og mon ikke også frisøren får lyst til at dykke ned i posen, når han hører de sprøde knas? Du skal blot passe på, at den gode smag ikke distraherer ham, når saksen er tæt på dit øre.

Se hvad der skete, da vi besøgte en frisørsalon inde i København.

Taffel Linsechips

Linsechips fås hos Bilka, Føtex, Netto, Rema1000, udvalgte Meny- og Sparbutikker samt online hos Nemlig.com

Se alle Taffels snacks her.