Det er meget enkelt at installere det nye system, og du er i gang med det samme. Her får du 8 gode grunde til at gøre bilen intelligent med den ny Telia Sense Car-app'en

Elektronisk kørebog
Hvis du har firmabil, ved du også, hvor besværligt det kan være konstant at skulle holde styr på hver eneste kørte kilometer i din kørebog. Med Telia Sense Car app er dét en bekymring mindre, for app´en sørger automatisk for at opdatere din kørebog.

Wi-Fi
App´en giver dig et stabilt og hurtigt 4G Wi-Fi med Nordens bedste dækning, og det dækker alle medpassagerer, så børnene fx kan se deres yndlingsfilm på bagsædet, mens du følger med i din favorit-podcast. Abonnementet inkluderer 20 GB om måneden.

Økonomisk kørsel
Telia Sense Car registrerer, hvordan du kører, og fortæller, hvordan du kan optimere din kørsel. Så her en del penge at spare.

Bilens position
Det kan sommetider være vanskeligt at huske, hvor det lige var, du parkerede, når du kører meget rundt til møder i en travl hverdag. Nu er det dog slut med at vandre rundt på parkeringspladsen og trykke på nøglelåsen for at finde din bil. Teila Sense Car fortæller dig nemlig præcis, hvor du holder parkeret.

Vejhjælp
Telia har samarbejdspartenere inden for vejhjælp, så du med det samme kan få assistance, hvis du har problemer med bilen.

Parkering
App´en har en parkeringsfeature, så du nemt kan betale for parkering. Når du starter bilen igen, stopper parkometret automatisk, så du aldrig kommer til at betale for meget.  

Advarsler og notifikationer
Du modtager advarsler eller notifikationer direkte på din telefon, når eller hvis: 

- bilens batteriniveau er lavt
- det er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk
- det er tid til syn
- motorfejlslampen er tændt 
- enheden bliver fjernet fra bilen


Alarm
Du får notifikationer på mobilen, når bilen bliver pillet ved eller flyttet fra sin position. Så her får du reelt en tyverialarm direkte på din telefon.

Læs mere om Telia Sense Car