Både yngre som ældre lever i dag et aktivt liv med arbejde, motion, hobbyer, venner og familie. Det kræver en sund og rask krop at kunne følge med til det hele. Men særligt led og knogler kan give problemer, når alderen sætter ind, men der findes et produkt på markedet med en unik sammensætning af aktive stoffer til muskler og led. Et kosttilskud, der har hjulpet hundredetusinder af mennesker i de nordiske lande gennem 15 år er nu også klar til at hjælpe danskere.

VitaePro® er blandt Nordens mest brugte kosttilskud, der hjælper tusindvis af mennesker med at holde kroppens funktioner ved lige. Leveringen af VitaePro® sker direkte til kunden - uden fordyrende mellemled - og dermed til en fordelagtig pris.Til velfungerende led
Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år for at bevare velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® kosttilskud indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

VitaePro® indeholder desuden C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse, der er vigtig for en normal bruskfunktion. Brusken fungerer nemlig som en beskyttende hinde på enderne af knoglerne, og har betydning for at opretholde bevægelighed. Prøv et kosttilskud til dine led.

God muskelfunktion
Det er også vigtigt at have normalt fungerende muskler for at kunne være aktiv gennem hele livet. VitaePro® indeholder D-vitaminer, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion. Mængden af D-vitaminer i VitaePro® er tilpasset, så den følger de nyeste nordiske ernærings-anbefalinger.

Derudover indeholder VitaePro® også C-vitaminer, der bidrager til at reducere træthed og uoplagthed. C-vitaminer kan ikke dannes i kroppen, og vi er derfor afhængige af at få dem tilført via kosten eller kosttilskud. Prøv et kosttilskud til dine muskler.

Omega 3 + hjertet = sandt
Hjertet er en af kroppens mest centrale muskler, og et sundt hjerte sikres bedst gennem forebyggelse. Ved at indtage Omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA, bidrager du til at opretholde en normal hjertefunktion. VitaePro® indeholder Omega 3 fra Calamari, som er en lille blæksprutte, der er rig på den vigtige fedtsyre DHA, som igen er med til at holde celleoverfladen blød og smidig. VitaePro® indeholder miljøvenligt Omega 3 med næsten tre gange så meget DHA som EPA.

Ved et dagligt indtag af VitaePro® får man desuden et tilskud af planteekstrakterne astaxanthin, lutein og zeaxanthin.

VitaePro® sælges kun direkte til forbruger med gratis levering til hjemmeadressen og uden bindingsperiode. Du får endda halv pris på de første to måneders brug, så du kan teste, om VitaePro® også virker for dig!

Prøv VitaePro® - lige nu halv pris og fri fragt

VitaePro indeholder effektive ingredienser til muskler og led

· Led: VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

· Brusk: VitaePro® indeholder C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.

· Muskler: VitaePro® indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

· Reducerer træthed: VitaePro® indeholder C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

· Hjertet: VitaePro® indeholder omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).