ANNONCE:

Riddere, sværdkamp og lansedyst på hesteryg – aldrig har riddertiden været mere populær, og det er ikke kun i nogle af verdens største tv-serier, at du kan følge med i storladne ridderdyster på liv og død.

I 2019-sæsonen byder LEGOLAND® nemlig på et storslået riddershow, når ’Battle of The Brick’ brager løs i en helt ny specialbygget arena, der fuldender ridderoplevelsen

Lad trompeterne gjalde over sø og land. Kongen har sendt bud efter rigets mægtigste riddere til et hæsblæsende slag om det eftertragtede LEGO trofæ.

SE FILMEN HER


Træd ind i den autentiske arena, og oplev de imponerende riddershows med lansekamp på hesteryg, sværdfægtning, akrobatik og de vildeste stunts.

De heldige familier bliver en del af showet
Som gæst kan du nærmest ikke komme tættere på det seje show på trætribunerne, der er bygget op på hver side af ridderarenaen – på den måde bliver du en aktiv og vigtig del af dysten i arenaen. Enkelte tilskuere får endda en endnu større rolle, da ridderne til hvert show får brug for hjælp fra en familie, der skal indtage kongelogen og hjælpe med at holde styr på pointene i dysten.

null

- Det er en rigtig familieaktivitet med ridderstemning, når ægte heste i lansekamp og en dyst mellem rødt og hvidt hold fylder arenaen. Så gæsterne kan godt finde deres bedste hepperåb frem, siger Eventchef Pernille H. Steffensen.

- Battle of the Brick er slaget, hvor ingen ved, hvordan det ender, forsikrer hun.

Bo som en konge på LEGOLAND Castle Hotel
Henover sommeren kan du tage familien med til det bombastiske riddershow, når LEGOLAND® frem til 17.august byder eventlystne børn og voksne en tur tilbage tiden med riddere, ungmøer og drager. Ridderne sadler op til kamp to gange dagligt i hverdage og tre gange i weekender.

Og med Battle of the Brick får riddertemaet endda endnu en dimension, da rekordinvesteringen og nyheden LEGOLAND Castle Hotel tidligere i år for første gang kunne byde overnattende gæsterne indenfor på et vaskeægte slot.

null
Læs meget mere her.