ANNONCE:

Forestil dig at tage hele familien med til overnatning på et ægte LEGO-slot - det må være den ultimative barnedrøm, der går i opfyldelse.

Og det er da også præcis, hvad Mette Diedrichsen fortæller, da hun med sin mand og barnets to børn på tre og seks år var nogle af de første til at indtage legoslottet i Billund.

- Det var den vildeste oplevelse. Superfedt. Vi havde en enkelt overnatning, og børnene var helt overvældet. Det er uden tvivl en oplevelse, de kommer til at huske resten af livet.

Herunder kan du se en film fra familiens ophold på LEGOLAND® Castle Hotel.

På LEGOLAND® Castle Hotel gik familien Diedrichsen på opdagelse i et slot fyldt med eventyrstemning og LEGO-magi. Udgangspunktet har været, at Lego Castle skulle være et feriested på børnenes præmisser. Og dét lykkes da også til fulde, fortæller Mette Diedrichsen om deres besøg.

- Jeg er kæmpefan af hotellet, men endnu vigtigere, så er mine børn også kæmpefans. Alt var i børnenes øjenhøjde, og det var så overvældende. 

null 

Familien havde to hele dage, hvor de hyggede sig i Legoland, der ligger lige ved siden, men det var overnatningen på Legoslottet, der gjorde det største indtryk på børnene, fortæller Mette.

- Der var tænkt på børnene helt ned til mindste detalje - selv maden i hotellets buffet var de oppe at køre over, og så brugte vi også meget tid på den vildeste legeplads, der er tilknyttet hotellet.

De har talt meget om det, lige siden vi kom hjem, og der er ingen tvivl om, at det her er en oplevelse, de ikke kommer til at glemme. Vi vil helt sikkert komme tilbage igen, slutter hun. 

null

Castle Hotel

Det nye Castle Hotel er LEGOLAND Billunds største investering til dato på 200 mio. kroner, og med de 142 nye værelser kommer LEGOLAND op på at have 365 LEGO tematiserede hotelværelser.

Læs meget mere om LEGOLAND® Castle Hotel.