ANNONCE:

Det er ikke let at forudse præcis, hvilke udgifter du løber ind i som iværksætter med egen virksomhed. Hos OPR-Virksomhedslån kender man alt til de forskellige økonomiske udfordringer, du blandt andet kan møde.

Lang tid til første indtægt
Først og fremmest kan det vare adskillige måneder, før du får en indtægt ud af dine anstrengelser. Et gammelt ordsprog siger: Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Omsat til iværksættersprog kunne det betyde: Du skal købe en riffel, lære at gå på bjørnejagt, ramme rigtigt, og finde en køber til skindet. Og samtidig skal du have mad i maven og tøj på kroppen.

Det koster at starte en ny business op, og det gælder også, selv om du kaster dig over noget mindre eksotisk end bjørnejagt. Det er afgørende, at du har økonomi til at stå den første usikre periode igennem, og her bør du finde et virksomhedslån, der passer til dine behov.

For højt eller lavt tempo
En anden økonomisk udfordring for nystartede virksomheder kan være det tempo, din forretning rykker fremad i. Måske går det så hurtigt, at du slet ikke kan producere nok til dine kunder. Her kan du få behov for at låne penge til at ansætte hjælp.

Du kan også blive ramt af uheld: Varer som strander i tolden og bliver forsinket eller en varebil, der brænder sammen. Uforudsete hændelser som du med en forholdsvis lille økonomisk indsprøjtning ikke behøver lade dig slå ud af. Det er langt bedre at tage et mindre virksomhedslån undervejs end at opgive på halvvejen.

Investering undervejs
Som iværksætter skal du nogle gange være opfinder, andre gange pedel, regnskabsmedarbejder, sælger eller lagermedarbejder. Det kan være meget afvekslende. Til gengæld skal du ALTID være problemknuser. Dit arbejde udvikler sig undervejs, og det er det sjove, men også det svære: at teknikken nogle gange strækker, så du må investere i nyt. Eller at du må vente længere end ventet på nogle fondsmidler, du har ansøgt om.

I begge tilfælde kan et virksomhedslån løse problemet, og du kan koncentrere dig om næste spændende opgave.

Sådan får du hjælp

Hvis du ansøger om et virksomhedslån hos OPR kan du forvente et svar på din ansøgning om op til 400.000 kr. samme dag. Sidste år lånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud i hele Europa til små og mellemstore virksomheder. Hvis du har en udfordring, så har de helt sikkert hørt om det før. Se mere på opr-virksomhedslån.dk