ANNONCE:

Hvis du har en lille virksomhed og gerne vil vokse, så er regel nummer 1: Sig aldrig nej til nye opgaver. Spred budskabet om dine ydelser vidt og bredt, og når dine ordrer vælter ind, så sig endelig ja tak.

Med hjælp fra OPR kan du få en ny type et virksomhedslån, der fra den ene dag til den anden sætter dig i stand til at vokse.

Måske kræver opgaverne fra dine nye kunder, at du skal ansætte hjælp til at nå det hele? Måske har du brug for mere lagerplads? Det er praktiske problemer, der kan og skal løses, hvis det betyder, at du på sigt vil vokse og tjene flere penge.

Det gode samarbejde
Med hjælp fra OPR kan du få en ny type virksomhedslån, der fra den ene dag til den anden sætter dig i stand til at vokse. Du kan låne op til 400.000 kroner, og OPR har specialiseret sig i små og mellemstore virksomheders behov.

Derfor kan du regne med forståelse for en situation, der kræver en akut kapitalindsprøjtning.

Med alle de kasketter du typisk har på i et lille firma (som fx leder, it-ekspert, pedel, revisor, salgsassistent og praktisk gris) har du ikke tid til at vente på, at en bankrådgiver får tid til en samtale om din økonomi om to uger.

Du skal handle, når kunderne banker på – og det ved OPR, der har hjulpet erhvervskunder - siden 2005. Derfor kan du sende en låneansøgning online og få svar samme dag.
 

Sådan får du hjælp

Hvis du ansøger om et virksomhedslån hos OPR kan du forvente et svar på din ansøgning om op til 400.000 kr. samme dag. Sidste år lånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud i hele Europa til små og mellemstore virksomheder. Hvis du har en udfordring, så har de helt sikkert hørt om det før. Se mere på opr-virksomhedslån.dk