I 1959 blev den første pacemaker opfundet. I 1979 så det første reagensglasbarn dagens lys. I 1998 fik vi Viagra. Vi er for længst landet på månen, og pathfinder-fartøjet har fotograferet Mars. Alt det var ikke sket uden driftige iværksættere, der turde tænke stort. Det var heller ikke sket uden økonomiske satsninger.

Selv om din virksomhed befinder sig i en mindre skala end NASA, så gælder det også for dig, at du kan have brug for at kunne arbejde længe hen mod et produkt, der kræver undersøgelser, produktionstid og forberedelse, inden du kan tjene penge. Måske har du allerede været i gang et stykke tid? Måske har du søgt penge gennem fonde eller har udsigt til EU-midler? I begge tilfælde vil du løbe ind i en langstrakt proces, der let kan blive en økonomisk udfordring.

OPR-Virksomhedslån
Skriv eller ring til OPR-Virksomhedslån og hør, nærmere om lånemulighederne, der vil passe til dig og din virksomhed. Hvis der venter fondsmidler om hjørnet, kan du låne penge i en overgangsperiode. I det hele taget vil du hos OPR opleve, at små virksomheder bliver taget alvorligt, når de tør tænke stort.

Der kommer ikke nye tekniske vidundere ud af virksomheder, som bruger for meget tid på at tænke i husleje- og varmeudgifter. Derfor vil OPR gerne hjælpe med et virksomhedslån i perioder, hvor du udvikler, så du kan koncentrere dig om at nå et resultat.

Sådan får du hjælp

Hvis du ansøger om et virksomhedslån hos OPR kan du forvente et svar på din ansøgning om op til 400.000 kr. samme dag. Sidste år lånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud i hele Europa til små og mellemstore virksomheder. Hvis du har en udfordring, så har de helt sikkert hørt om det før. Se mere på opr-virksomhedslån.dk