ANNONCE:

Verden har brug for krøllede hjerner, forskning og modige iværksættere, der tør satse tid og penge på en god idé. Tænk bare på at vi med det rigtige team og økonomi til at udvikle, teste og producere  for eksempel har fået glæde af:

Bedre sundhed
DNA-test
Det er blevet muligt via en simpel spytprøve at teste, hvilke arvelige sygdomme du er genetisk disponeret for. Dit spyt kan også fortælle, hvem dine forfædre er, så du ved, om du langt tilbage i stamtræet har familie fra for eksempel Afrika eller Asien.

Nemmere hverdagsliv
Moderne lim
Sugru er en slags silikonegummi eller modellervokslim, der tåler frost og varme og kan bruges på metal, træ og plastic. Det størkner efter 24 timer og kan bruges til at fikse et løst håndtag på en gryde, en løs hæl på vinterstøvlerne eller en utæt skål.

Mere sikkert retsvæsen
Løgnedetektor
I det amerikanske retssystem er en avanceret løgnedetektor taget i brug: FMRI hedder den, og den består af en hjernescanner, som måler blodets strømning til forskellige dele af hjernen. Scanneren måler ifølge forskere med en nøjagtighed mellem 80-90 procent, mens tidligere detektorer kun nåede 70 procents nøjagtighed.

Bedre uddannelse
Skolerobot
For børn der i længere tid er indlagt på hospitalet, for eksempel i forbindelse med kræftbehandling, betyder det meget, at de stadig kan være en del af dagligdagen i deres klasse. Det kan de med en robot i klassen, som barnet kan fjernstyre via en mobiltelefon. På den måde følger barnet med i lærerens undervisning og klassens arbejde fra hospitalssengen.

Vildere teknologi
3D-print
Det er i dag muligt at printe en protese som fx en kunstig arm. Virksomheder som Tesla bruger 3D-print til at bygge motordele. Teknologisk kan vi bruge materialer som kulfiber, glas og biologiske materialer i 3D-print, og udviklingen er stadig i fuld gang.

Se mere på her, hvor du kan få behandlet en låneansøgning samme dag.

Økonomi til iværksættere

Hvis du går rundt med en ide og en iværksætter i maven og måske drømmer om at opfinde noget genialt – eller bare noget nødvendigt, smart eller brugbart, så har OPR-virksomhedslån lang erfaring i at hjælpe nye virksomheder i gang. Det kræver kapital at starte op – uanset om du starter i et forskningscenter eller en lagerhal. Se mere på her, hvor du kan få behandlet en låneansøgning samme dag.