ANNONCE:

Din firmabil bryder sammen, din printer går ned, og først om 14 dage går din konto i plus. Så længe kan du ikke vente på at køre og printe igen. OPR-Virksomhedslån har en løsning.

Hvis din printer går ned, sker det ikke nødvendigvis den dag, hvor alle dine bedste kunder betaler deres regninger, og din konto bugner. Du kan være så uheldig, at printeren gør vrøvl, netop når du har brug for at kunne printe et program til 20 deltagerne på et møde.

Hvis det er din firmabil, der bryder sammen, kan du risikere at se sort røg stige op fra køleren, lige før du skal køre ud til vigtige kunder.

Det kan ikke betale sig at aflyse kundebesøg og melde fra til møder, fordi din maskinpark strejker på et økonomisk uheldigt tidspunkt.

I stedet kan du hos OPR tage et virksomhedslån, der er beregnet til uforudsete uheld i små og mellemstore virksomheder.

Hurtigt svar online
Hos OPR udfylder du en låneansøgning online, og samme dag har du et svar.

Pengene bliver overført med det samme, så du kan køre til mekanikeren, lease en bil eller købe en ny printer og koncentrere dig om at tjene penge på det, du er god til, i stedet for at bekymre dig om bilens karburator, defekte tonere og papirstop.

OPR yder virksomhedslån til små og mellemstore virksomheder. Du vil møde forståelse for, at selv en økonomisk solid virksomhed kan have behov for en kapitalindsprøjtning, hvis uheldet er ude.

Sådan får du hjælp

Hvis du ansøger om et virksomhedslån hos OPR kan du forvente et svar på din ansøgning om op til 400.000 kr. samme dag. Sidste år lånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud i hele Europa til små og mellemstore virksomheder. Hvis du har en udfordring, så har de helt sikkert hørt om det før. Se mere på opr-virksomhedslån.dk