ANNONCE:

Det buldrer ikke frem med nye firmaer i Danmark lige nu. Nye tal fra Danmarks Statistik siger, at iværksætteri er gået tilbage i tre ud af fire kommuner, og at der findes færre gazellevirksomheder (dvs. firmaer der vækster hurtigt) i forhold til de foregående år. Vi tøver med at satse stort og kaste os ud i tilværelsen som selvstændig, selv om det sagtens kan lade sig gøre, når bare du har den rigtige ide og kræfterne til at føre den ud i livet.

Andre har gjort det før dig: Tjent penge på for eksempel at fremstille tændstikker, clips, kuglepenne eller isterningeposer. Hvis dit produkt eller din idé er interessant, kan du blive rig. Især hvis du tør tænke stort. Som selvstændig, kan du glæde dig over, at I nu er færre firmaer om kunderne – og over den positive statistik, som siger, at de eksisterende firmaers salg er steget i juni måned.

 

Hjælp til at tænke stort

Tænk stort: Har du syet en fiks pølsetaske, der storsælger i alle Københavns yogacentre, hvorfor så ikke investere i at få en systue til at producere nok tasker til yogaelskere over hele landet? Hvorfor stoppe i Danmark? Svenskere, nordmænd og tyskere går også til yoga. Har du investeret i en kaffevogn, som kun hiver penge hjem, når du selv står og brygger kaffe, har du måske brug for at ansætte en assistent, der kan betjene kunder, mens du selv koncentrerer dig om at udvide din forretning: skaffer flere kaffevogne og opstøver nye markeder.

Du kan hente hjælp til at tænke stort hos OPR-virksomhedslån, der tilbyder lån op til 400.000 kroner, som kan sætte dig i stand til at udvikle din virksomhed, så den går fra at løbe rundt til at give et solidt overskud. Siden 2005 har OPR ydet virksomhedslån til tusindvis af kunder i Norden, og du finder derfor forståelse for, at det ind i mellem kræver ekstra kapital at udvikle sit firma.

Fordelen er, at du kan sende en låneansøgning og allerede samme dag eller dagen efter få udbetalt dit virksomhedslån. Det hele foregår online. Din afbetaling foregår i ligelige ydelser hver måned, så du på forhånd ved præcis, hvor meget du skal betale for hele virksomhedslånet. På den måde kan du koncentrere dig om din passion, mens andre sørger for de penge, der skal til.

Sådan får du hjælp

Hvis du ansøger om et virksomhedslån hos OPR kan du forvente et svar på din ansøgning om op til 400.000 kr. samme dag. Sidste år lånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud i hele Europa til små og mellemstore virksomheder. Hvis du har en udfordring, så har de helt sikkert hørt om det før. Se mere på opr-virksomhedslån.dk