ANNONCE:

For en lille virksomhed kan det være trægt at overbevise sin bank om, at man er værd at satse på. Det kræver møder, budgetter og forklaringer, før du måske får stukket en kassekredit i hånden. Men du kan også vælge en anden vej til at finansiere din virksomhed. En hurtig og fleksibel vej, der er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder.

Hos OPR-Virksomhedslån kan du få et virksomhedslån den samme dag som du ansøger! Låneansøgningen udfyldes nemt og hurtigt online, og allerede samme dag har du et svar. OPR-Virksomhedslån er en del af OPR-gruppen som er en lånetjeneste, der dækker hele Europa, og som siden 2005 har hjulpet tusindvis af virksomheder videre.

Lang faktureringstid
Fra du starter et jobprojekt, til du afslutter det og endelig har mulighed for at sende en faktura til din kunde, går der et stykke tid. Præcis hvor lang tid er afhængig af, hvilken type virksomhed, du har, og hvilket produkt, du sælger.

Især hvis du har lang faktureringstid, får du brug for kapital, og her kan du trække på et OPR-Virksomhedslån. Der er ingen overraskelser, for du ved på forhånd, hvad du skal betale for OPR-Virksomhedslånet. Du kan låne op til 400.000 kroner. Og på langt sigt kan det bedst betale sig, at du bruger tid på din virksomhed i stedet for på møder i banken.


Sådan får du hjælp

Hvis du ansøger om et virksomhedslån hos OPR kan du forvente et svar på din ansøgning om op til 400.000 kr. samme dag. Sidste år lånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud i hele Europa til små og mellemstore virksomheder. Hvis du har en udfordring, så har de helt sikkert hørt om det før. Se mere på opr-virksomhedslån.dk