Men der er flere og flere mennesker, der ikke søger en fast partner men gerne vil have god sex. Dette tomrum udfyldes nu af casual dating portaler.

Hvis man allerede har erfaringer med singleportaler på internettet ved man, at efter en vellykket kontakt vil spørgsmålet før eller siden komme om, ”det nu er noget alvorligt med os to" eller "er vi så kærester nu?".

Tilbage i trommerummen
Selvom man næsten ikke kender personen, man har mødt, kommer man ofte for hurtigt ind et fast forhold for ikke at blive alene igen. Det, der begyndte som et spændende og tiltrækkende eventyr, bliver derfor hurtigt kvalt af den form for forhold, som er det mest samfundsmæssigt acceptable: Det gængse parforhold i al sin kedelige trivialitet.

Det sker derfor ikke så sjældent, at mange internet-parforhold ender netop der, og søgningen efter "den rigtige" må begynde forfra.

Singler vil have erotik
Faktisk er det sådan, at stadig flere singler – både mænd og kvinder – i grunden er ret tilfredse med deres situation og har et godt liv også uden en fast partner. De vil gerne være single og have det sjovt, mens de leder og finder lykke gennem erotiske eventyr mens de beholder deres frihed. Når man har lyst, er man sammen et stykke tid, når man ikke gider længere, skilles vejene igen. Lige præcis dette tomrum udfylder seriøse casual-dating-sider som www.TheCasualLounge.dk

Vi bestemmer selv
Her drejer det sig ikke nødvendigvis om at finde et fast forhold men om, på en afslappet måde, at lære mennesker at kende, som har de samme præferencer og erotiske ønsker som en selv. Selvstændige mænd og kvinder, som vil have et fuldgyldigt seksualliv uden at binde sig til én bestemt partner, finder ligesindede i www.TheCasualLounge.dk Her står det fra begyndelsen klart, at det ikke skal ende med spørgsmålet "bliver det her til noget alvorligt?".

Nogle vil måske synes, at dette er uromantisk, andre betragter derimod et fast forhold som dræbende for al romantik, og vil hellere bevare følelsen af eventyr sammen med forskellige partnere.

Følg dine lyster
Hvilken vej, der er den rigtige for dig at gå, må den enkelte selv finde ud af. Der er dog vigtigt, at man accepterer forskellige folks måder at leve deres liv på uden fordomme; særligt når der faktisk lige så ofte opstår længerevarende og dybe partnerskaber med et vist frirum via casual-dating, som ved brug af de konventionelle singlesider.
Dette er helt i overensstemmelse med mottoet: Man kan alt og skal ikke noget. God fornøjelse.

Yderligere oplysninger og gratis tilmelding på www.TheCasualLounge.dk

Om TheCasualLounge.dk:

Den førende casual dating platform TheCasualLounge.dk henvender sig til kvinder og mænd, der ikke vil undvære uforpligtende forhold. Vores matching-system foreslår vores seksuelt ligesindede i forudbestemte byer/områder. Den enkelte "casual dater" beslutter derefter selv, hvem hun vil tage kontakt til. ANONYMITET og SERIØSITET skrives med stort hos TheCasualLounge.dk. På samme måde udgør stil, niveau og erotik en symbiose her. www.thecasuallounge.dk