Uanset, om man er mand eller kvinde, har de fleste mennesker hemmelige længsler og uopfyldte seksuelle fantasier. Oftest skyldes det, at man pga. unødvendig skamfølelse ikke tør tale åbent om det med sin partner. Ofte ender sådanne forhold med et brud, fordi ingen af parterne tør dele deres mest intime fantasier og ønsker med den anden.

Ny sex-strategi
Måske skyldes det også den måde, som mange indleder et parforhold på: Vi løber vi ind i den rigtige, har flere dates og på et tidspunkt lander vi også i samme seng. Det fungerer ganske godt og måske bliver der bryllup og resten af elementerne i et godt forhold skal nok udvikle sig efterhånden.  Og helst uden at vi snakker for meget om det.

Den strategi går Casual-dating-platforme som "TheCasualLounge.dk" bevidst imod med en helt anden fremgangsmåde, som gør det muligt for mennesker åbent og anonymt at udveksle deres seksuelle præferencer.

Først når begge er sikre på, at de også er enige på dette område, aftaler man at også lære hinanden at kende personligt.

Nye tider venter
TheCasualLounge.dk er derfor kun et redskab og et virtuelt mødested med det formål, at finde ligesindede med samme seksuelle præferencer. Hvad der kommer ud af det, viser sig med tiden ligesom i det virkelige liv: Måske en hed flirt, en ophidsende affære eller et langvarigt forhold i seksuel øjenhøjde, som ofte har bedre chancer for at vare ved end de konventionelle måder, vi starter et forhold.

Tillid, lydhørhed og opmærksomhed er ligeså efterspurgt ved casual-dating som ved konventionelle dates for i sidste instans, skal man være lige så omsorgsfuld over for den anden på nettet som i det virkelige liv. Den eneste forskel er, at på casual-datingsider kommer de erotisk behov i første række, hvilket ofte er et lige så stabilt grundlag for et langt og tilfredsstillede forhold som at have de samme fritidsinteresser.

Yderligere oplysninger og gratis tilmelding på www.TheCasualLounge.dk

Om TheCasualLounge.dk:

Den førende casual dating platform TheCasualLounge.dk henvender sig til kvinder og mænd, der ikke vil undvære uforpligtende forhold. Vores matching-system foreslår vores seksuelt ligesindede i forudbestemte byer/områder. Den enkelte "casual dater" beslutter derefter selv, hvem hun vil tage kontakt til. ANONYMITET og SERIØSITET skrives med stort hos TheCasualLounge.dk. På samme måde udgør stil, niveau og erotik en symbiose her. www.thecasuallounge.dk