Uanset, om det er naboens lækre kone, en arbejdskollegas nye kæreste eller chefens unge elskerinde, så er sex med en anden mands kvinde en del af mange mænds fantasier.

Fra en psykologisk synsvinkel er det en naturlig fantasi da man ofte begærer det, man ikke har. Naturligvis er det, at udleve sådan nogle fantasier i virkeligheden, tabu for de fleste af os; Man ønsker ikke at bringe et godt venskab eller ens arbejde i fare.

En god løsning
Det er derfor meget nemmere for mænd, der gerne vil have et ekstra kick med et par, at søge på internettet på de såkaldte casual-dating platforme, hvor man kan finde par, der specifikt søger mænd til elskov.

Særligt populær er www.TheCasualLounge.dk, som er gratis for kvinder, og hvor det som regel er kvinden, der tager det første initiativ til et tabufrit forhold. Her ligger andelen af kvinder over 65 procent, og der er lige så mange kvinder, der gerne vil have en ekstra mand i sengen, som der er mænd, der gerne vil have en ekstra kvinde.

Høj succesrate
Derfor er succesraten for singlemænd meget høj på TheCasualLounge, når det gælder om at blive tredje deltager og give nydelse til en anden mands kvinde. Her gælder det for alle deltagere om at udleve seksuelle fantasier og ønsker, og der kommer ofte længerevarende erotiske venskaber ud af det.

Signe og Ulrik fra Århus fortæller, at de takket være indsatsten fra den sympatiske Max igen har fundet gnisten i deres kærlighedsliv. Nu mødes de regelmæssigt til fælles elskovsleg og går sammen til sexparties i forskellige klubber.

Efter en chat på www.TheCasualLounge.dk slog det gnister mellem de tre, og de blev hurtigt enige om at gå videre til næste skridt.  At det skulle udvikle sig til et dejligt, fast erotisk venskab, havde ingen af dem forventet i starten. Men nu glæder de sig alle over deres nye og ophidsende sexliv. 

Yderligere oplysninger og gratis tilmelding på www.TheCasualLounge.dk

Om TheCasualLounge.dk:

Den førende casual dating platform TheCasualLounge.dk henvender sig til kvinder og mænd, der ikke vil undvære uforpligtende forhold. Vores matching-system foreslår vores seksuelt ligesindede i forudbestemte byer/områder. Den enkelte "casual dater" beslutter derefter selv, hvem hun vil tage kontakt til. ANONYMITET og SERIØSITET skrives med stort hos TheCasualLounge.dk. På samme måde udgør stil, niveau og erotik en symbiose her. www.thecasuallounge.dk