Der kommer ofte gode film i fjernsynet, men på en række kanaler forstyrres den gode oplevelse af de mange reklamepauser. Det er irriterende, når man har sat sig godt til rette i sofaen og endelig skal se de film og programmer, man har glædet sig til.

Det kan du heldigvis nemt undgå med den smarte, nye tv-boks fra YouSee. Den kan nemlig optage og gemme de film og programmer, du har lyst til at se. Og når de er gemt, kan du lynhurtigt spole henover reklamerne.

Du bestemmer pauserne
Med et simpelt tryk på fjernbetjeningen gør YouSee Tv-boksen det nemlig muligt at optage alle de udsendelser på dine tv-kanaler, som du har lyst til, så du kan se dem ,når det passer dig. Uden reklamer.

For blandt boksens mange smarte funktioner kan man nemlig også spole – både frem og tilbage – og dermed også forbi de lange og mange reklamepauser i det man har optaget. Så kan du nyde de gode film og programmer og slippe for irritationen over afbrydelser, du ikke selv har valgt.

Din tv-tid
På den måde kan man, når det bliver tv-tid i sofaen, gå i sit eget arkiv med optagede film og programmer og vælge lige præcis det, man har glædet sig til at se. Og lige som tv-boksen tillader dig at pause de udsendelser, der sendes direkte på tv-kanalerne, kan du også pause (og spole) i de optagede programmer, så du får mest muligt ud af din tv-tid.

Dine optagede programmer bliver liggende, indtil du selv sletter dem, og du kan nemt overskue og finde de programmer, du har optaget. Hvis du vil, kan du også indstille boksen til at optage hele serier, så du kan se en hel serie i et stræk, hvis du skulle have lyst til det.   

Muligheden for at optage og gemme film til senere giver mere fleksibilitet, og i stedet for at leje film via internettet har du dine egne favoritter liggende på boksen til fri afbenyttelse.

God fornøjelse med reklamefrit tv.

Prøv tv-boksen helt uden binding!

  • Oprettelse 0 kr.
  • Første måned 0 kr. hvis du allerede har en tv-pakke hos YouSee.
  • Derefter koster tv-boksen fra 30 kr. om måneden

       Se mere her: yousee.dk/boks

 

Fleksibel YouSee Tv-boks

  • Spol henover reklamer (på optagede programmer)
  • Optag dine yndlingsprogrammer
  • Se film når det passer dig
  • Tryk pause når det passer dig
  • Optag hele serier og programrækker
  • Se mere om tv-boksen her